"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Hayvan'ın canlıya eziyeti. / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: izmir
| Hayvan'ın canlıya eziyeti. Arkadaşımın verdiği bir adrese girdim ve bu akıl almaz görüntüleri gördüm.. Gerçekten seyrettikçe tüylerim diken diken oldu.. Bu hayvanların yaptıklarını buraya koymayı düşündüm.. işte insanlık dışı görüntüler... http://www.petatv.com/tvpopup/video....=wm&speed=_med __________________
Sert olursan elbet kırılırsın, Sen saf denince hep darılırsın, Lüks mekanlarada çok baylırsın, Hesabı bir kere öde ayılırsın... |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Hayvan'ın ilk yaptığı darbeden sonra kapadım. Daha önce izlemiş olduğum bir video geldi aklıma , orada canlı iken derisini yüzüyorlardı çok kötü görüntlerdi benim için. Bunlara söyleyecek söz bulunamaz. Hayvan demek bile iyi niyetli olduğumuz anlamına gelir. .............................. |
|
| #3 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Alıntı:
Seyrederken içim gitti.. Saygılarimla | |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Benim de seyrederken içim yandı.Yazık hayvana ![]() |
|
| #5 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir gün ben de Peta'nın sitesine girmiştim. Zaten bu hayvanlara yapılan işkenceleri hepimiz duyuyoruzdur günlük yaşamda. Fakat görünce yine de gözlerime inanamadım, zaten seyredemedim. Günlerce rüyama girdi. Onu yapan insanların bu dünyada olmasa bile mutlaka cezalarını aynıyla çekeceklerini düşünüyorum ve diliyorum. __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu kadarda olmaz ki ! |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Onlara hayvan demekle hayvanlara hakaret ettiğinizin farkında mısınız acaba? __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|