| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Görünmezlik Farzedin ki size görünmezlik iksiri verildi ve bu iksir etkisini bir gün de kaybediyor.. Neler yapardınız yada ne yapmak isterdiniz? Bana bu iksir verilse aklıma ilk gelen beni sevmeyen insanların arasına oturur benim hakkında ne düşündünlerini öğrenmek isterdim..Baktım ki kötü konuşuyorlar görünmezliğin tadını çıkartıp onları deli ederdim:p Şimdi sıra sizde siz napardınız?:p |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bende sevdiğim ama yanlarında olamadıklarım yanında olurdum.. Tadını çıkarırdım gerçekçi olmasa onlar benim farkımda olmasalarda... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #3 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir gün boyunca sevgilimin yanında olur, onun ne yaptığını gözlemlerdim ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Gerçek dost dedigim insanlarin yanina giderek benim hakkindaki düşüncelerini ögrenirdim.. Eger benim hakkimda kötü konuşduklarini hissedersem gerçekten bir osmanli tokati atardim ![]() Aslında gerçekten çok komik şeyler yapardim bir gün olsa bile.. |
| #5 | |
Ayrıldı
| Sanırım, hepimiz görünmez olunca içimizden yani gerçekten içimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz. Normal hayatta, görünmez olmadan, tüm merak ettiklerimizi, içimizden gelenleri yapsak nasıl olurdu acaba...Her şeyi bilmek kötü olurdu sanırım.. __________________
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Bende dilara gibi sevgilimin ne yaptıgını hatta ne düşündüğünü merak ederdim.. Şu nasıl karşı taraftakinin ne düşündüğünü duymak???? __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #7 | ||
Ayrıldı
| Alıntı:
Yine aynı konuda sıkıntıya düşüyorum, her şeyi bilmek ne kadar iyi olurdu ki? __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... | |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Alıntı:
Kesin ya kafayı yerdik yada yalnız kalırdık bu dünyada! __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! | |
| #9 | |
Ayrıldı
| Muhtemelen öyle olurdu. Sanırım sen de benim gibi karamsarsın biraz İyimser düşünürsek, belki bu sayede karşımızdakine tam anlamıyla güvenebilir, sadece gerçekten dürüst olan insanların yanında olurduk. Neyse, konunun dışına çıkmayayım yine ![]() __________________
| #10 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Valla hep yapmak istemişimdir aslında içimde kalan ve herzaman keşke yapabilseydim diye düşündüyüm birşey.. Bizim oralarda Cizre'de erkeklerin çoğunluğu işsizlikten dolaya günün tüm saatlerini Kırathanade geçiriyolar. Ne zaman önlerinden geçsem toplu halde konuşan gruplar hep dikkatimi çeker bilemem ne çekiştirdiklerini...Ve hepte merak ederim... Valla kadın dedikoducu denmesin Genellikle tüm dedikodular ordan çıkıyor ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|