| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Doktor 24 saatiniz kaldi nese ne yaparsiniz??/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| 1 gün hasta oluyosunuz ve doktora gidiyorsunuz size 1 gün ömrünüzün kaldigini sölüyor siz ne yapardiniz bu durumda? Ben hayatimda sevdigimin insanlarin kalplerini kırdıysam eger ilk önce gidip beni affetmelerini isterdim ve haklarinı helal etmelerini isterdim.... Anne ve Babamdan haklarini helal etmeleri isterdim... Sizin fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar... Boran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-01-07 21:06 . |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ağlarsa anan ağlar ardından tabikide ailemle geçirirdim son saatlerimi.. |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Uyurdum Tabi uyuya bilirsem.Bilmiyorum valla düşünmekte bile zorlanıyorum. Sevdiklerimle geçirir,doyasıya yer içerdim. Ya aslında daha çok şey yaparım ama aklıma gelmiyor ![]() __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Birkac sise kirmizi sarap ve sevgilimle yesil cimenler üzerinde sizip kalmak; sonra yavas yavas evrenin yüregine dogru uzanip bir elveda ile cakir keyif yeniden uyanmak isterdim.... (Yeni bir sabahin ilk Kahvaltisinda neler oldugunu, evin manzarasi var mi, onu da henüz bilmiyorum cünkü)?? __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm Hoca Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 31-01-07 21:19 . |
|
| #5 | |
| Ya sonrasında uyanmıycaksın ölceksin ![]() Bence içme sen şarabı ![]() __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
|
| #6 | |
| Kim dedi yukarida ölmekten söz eden var mi??? __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #7 | |
| Bir gün ömrün var ne demek yahu:? Ben mi yanlış anlıyorum ![]() __________________
|
| #8 | |
| Siz dogru anliyorsunuz da benim yazim baska bir sey söylemek istiyordu ![]() saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ogüne kadar yaptığım kötülükler için allahıma yalvarırıdım beni affetmesi icin.Bir de sevdikllerimle geciriridim.. |
|
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bütün ailemi bir araya toplardım son dakikalarımı onlarla geçirmek isterdim. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|