"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Delik çorap/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Washington Post gazetesi, Türkiye ziyareti sırasında delik çoraplarıyla görüntülenen Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz ile dalga geçti.Dünya Bankası Başkanı Paul Wolfowitz’in Türkiye ziyareti sırasında camiyi ziyaret etmek çıkardığı ayakkabılarının içinden çıkan delik çorapların yankısı sürüyor. Son olarak Amerika’nın önde gelen gazetelerinden Washington Post, Dünya Bankası Başkanı’nı “ti’ye aldı”. Wolfowitz’in Türkiye’de son derece “modaya aykırı” olduğu vurgulanan haberde Dünya Bankası Başkanı’nın ayakkabısını çıkardığında, iki çorabının da delik olduğunun ortaya çıktığı vurgulandı. Washington Post gazetesi bunun üzerine, “Yeni çoraplar için 3 dolar harcamayan birinden mali yardım alır mıydınız” diye sorarak dalga geçti. http://www.hurriyet.com.tr/dunya/586...rid=3602&oid=1 |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| Mütevazi yaşam diye buna derim.. |
|
| #3 | |
| Delik çorop hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum ![]() |
|
| #4 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Anlayın artık benden borç para istemeyin diyor. ![]() Bende olsa çorap alırım ![]() __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Yazık valla adama bir çorap alalim.. Bende çok çorap var ben veririr borç olarak ![]() |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Baş parmaklar çoraba basınç uygulamış. Maşallah adamda bir baş parmak var patates kadar,o na çorap mı dayanır. |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| İnsanlık hali,yazık,acıdım adama.Rezil olmuş birde.Belliki işleri yoğun ve ayağındaki çoraptan haberi yok. |
|
| #8 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Böyle başparmak sorunu olan birinin yanında yedek çorap bulundurmaması ilginç Aklıma birden Kemal Sunal'ın, Tosun Paşa olduğu filmindeki çoraplarının hali geldi ![]() __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #9 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| iş yoğunluğundan çorap almaya vakti olmamıştır bence böyle birisinden böyle bir rezillik beklenemez bana da olmuştur bazen ne renk çorap bile giydiğimi unuturum, bir yere gittiğimizde yırtık çorap giydiğimi farkettiğimde yerin dibine girerim... |
|
| #10 | |
| Çok acıdım adama rezil oldu ya bu adam farkında olmaması mümkün değil yırttık çorap giydiğinden adam nasıl bir ruh haliyle giymiş acaba çok merak ettim. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|