"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Ayın Eseri-Ocak 2007/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Öykü - Deneme Çalışmalarınız... |
| Anket Sonuçlarını Göster: Ayın Eseri-Ocak 2007 | |||
| SEDERİM-Sederimin adsız yazıları | 1 | 11.11% | |
| TUNGATA-Erik ağacı | 1 | 11.11% | |
| RÜZGÂR-Karanlık köşeler | 1 | 11.11% | |
| GÖKÇEŞAİR-Gökçe’nin aşk düşleri | 4 | 44.44% | |
| MERHAM FORAL-Mehmet Çavuş | 5 | 55.56% | |
| VOLKANBAY-Mumdan bir kadın | 0 | 0% | |
| BASA-Köşe yazısı | 1 | 11.11% | |
| ENKAS-O’na | 0 | 0% | |
| TURKOMAN-Deniz gezmiş | 0 | 0% | |
| ARTENA-Bir harabeden arda kalanlar-Artena’dan dökülenler | 2 | 22.22% | |
| VMEİHCMM S-Ölümsüz ölüm | 0 | 0% | |
| PULSAR-Pulsar; Şiir | 2 | 22.22% | |
| KARABAĞLI-Benden şiirler | 0 | 0% | |
| GARİP2-Garip2’den şiirler | 0 | 0% | |
| PİYANO30- Piyano30 dan şiirler gönül dostlarına | 0 | 0% | |
| DORAS-Denemeler | 1 | 11.11% | |
| HOCA-Kaç sevgili vardır? | 0 | 0% | |
| KİNEM-Sevdalı ölmek | 1 | 11.11% | |
| ELİZABETH-Sonunda bitti sevgilim | 1 | 11.11% | |
| SENSİZ-Bunlar benden | 0 | 0% | |
| SOSYOLOGGG-Umutsuzluk üzerine | 1 | 11.11% | |
| İLAY-İlay’ın pesimist gözlerinden | 2 | 22.22% | |
| HÜR-Sevmek | 0 | 0% | |
| Multiple Choice Poll. Oy Verenler: 9. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Dergi Felsefe Sorumlusu ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Sevgili yazarlar, bitirdiğimiz ayın eserini belirleyecek olan anketimiz açılmıştır. Anket 09.02.2007 tarihine kadar açık kalacaktır. Bütün üyelerimizin oy kullanması anketlerimizi daha verimli hale getirmek, hatalarımızı görmek ve bunlardan bir ders çıkarmamız adına belirleyici bir unsur olacaktır. Eserleri belirlerken gösterdiğimiz itina forumumuzun objektiflik ruhuna en uygun şekilde yansımıştır. Yazarlarımızın tek eserlerini aldık. Birden fazla eseri olan arkadaşlarımızın eserlerini seçerken ki kıstasımız ise; a) ay içerisinde en fazla yazı yazdığı eseri b) okunma sıklıkları c) şiir şeklinde sıralanmıştır. Oyunuzu kullanırken; 1) Objektif davranmanızı 2) Tüm ön yargılardan uzak olmanızı 3) Dilin kaygılarını gözetmenizi 4) Türkçe'nin kullanımındaki özeni aramanızı 5) Yazarın isminden ve kişiliğinden çok, eserinin bize kattığı duyguları değerlendirmenizi, isteyeceğiz sizlerden. Bütün üyelerimizi ankete davet ediyor, herkese teşekkür ediyoruz... Gökçeşair-sosyologgg __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: May 2006
| sayın sosyolog ve gökçe şair benim yazım ve ismim bu ankette olmamalı kanımca çünkü ayrı mektuplar olmamış bir proje ve sadece bana ait de değil. O yüzden adımı anketten çıkarırsanız sevinirim başka bir ayda başka bir ankette görüşmek üzere. |
|
| #3 | |
| İsminiz kaldırıldı.Umarım önümüzdeki ay yeni bir eserle anketimize katılırsınız. __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #4 | |
| Sn. Merham Foral'ın Mehmet Çavuş adlı eseri ocak ayının birincisi olmuştur.Yazarımıza teşekkür ederiz. __________________
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: amasya
| "gitmek, kanatmaktır biraz da esikiyen yaraları yürümek... yıkarak içimize bir şeyleri hani, öperdin geçerdi kalp ağrım gerisi kırmızı bir yalnızlık şimdi" sayın merham foral'ı, biten ayın hiç bitmemesini arzuladığımız öyküsü "mehmet çavuş" 'la elde ettiği birinciliğinden dolayı tebrik ediyorum... nice öykü dolu, şiir dolu, dostluk dolu yarışmalara... __________________
"bir daha bu ayakkabılarla gelme bu kente çocuk bana bir numara büyük geliyor ayrılık" gökçeşair |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|