"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Önlem Alınması Gerekir.../konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Ben foruma her girişimde hakaretlere maruz kalamam.. "İdeolojik zehirlenme" topiğine göz atan biri forum için kolaylıkla faşist diyebilir.. Bir konu açılmış her gün hakaret yağıyor sola.. Aptal, cahil, boş, aylak, barlara takılan, ev kirasını ödemeyen, iş yerlerinde dikiş tutturamayan, vatan haini, ayrılıkçı, bölücü, hırsız... Bunun siyaset neresinde? Bize gelen toplu aşağılamalar neden sitenin umurunda değil? Bizden birisi çıkıp aynı şekilde ahlaksızca milliyetçiler cahildir, aylaktır dense önü nasıl alınacak? Özür dilerim ben artık bu hakaretlerin altında kalamayacagım. Forumu ve yöneticileri protesto ediyorum. O ahlaksız ve son derece iğrenç topik düzenlenmediği sürece yazıyaza girmiyorum.. Ben yazıyaza fikir yazmaya ve bir şeyler ögrenmeye giriyorum, buram buram faşizm kokan topiklerde hakaret üstüne hakaret yemeye değil.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
??saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
| #3 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Bu tip konular hakkında başlık açmak yerine, yapmış olduğunuz gibi raporlamanız yeterli olacaktır. Raporlanan tüm yazılar ele alınmaktadır. Konuyu topic haline getirmenin bir artısı olmayacaktır. Raporladığınız mesaj incelenmektedir. Bilginize... __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 02-02-07 16:32 . |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|