"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| -Pentium 200 mmx -Uyumlu board -2 tane ekran kartı (biri 4 biri 8 mb) -32 mb sdram (bir tane de 64 mb sdram) -3.2 gb hdd -Ses kartı -14" dijital göstergeli temiz monitör. -Gerçekten temiz bir kasa (kızaklı, kapaklı) -Tv kartı ------ Sistemde board veya ekran kartında bir sorun var. Bazen açılmıyor. Diğer parçalar desinlikle sağlam ve çalışır vaziyette. Tamamı uygun fiyat veren arkadaşa satılıktır. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm . Birtane de bende var. İkisini bir yaparım. Fiyat söyle Ayrıca Fiyata yerine teslim de dahilmi. ![]() |
| #3 | |
| Bilgisayar hala satılıktır. Fiyatını biraz araştırdım, 100 YTL civarında. Şehirlerarasında kargo konusunda yardımcı olabilirim. __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Böyle bir muhtesem ilani 30 yil önce bir gazetede duysaydik; acaba bu ne ki de, satiliyor, nasil bir bilgi satiyor ki diye merak eder dururduk. Bu süreci hep birlikte yasadigimiza göre, daha neler yasayacagimiz simdiden düsünebiliriz.? __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #5 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: Virginia, USA
| 100 YTL ye full bilgisayar , Evet oldukça uygun aslında, ama bizim evde 2 tane var bu arada geçenlerde evde eski 55 ekran çalışan Arçelik 11 sistem televizyonumuzu eskiciye satmayı düşündük en azından bir 30 YTL verir dedik ama adam bize 1 YTL fiyat biçti pazarlık dahi yapmadı , bizde yapmadık şuan hala bodrumda duruyor ![]() Demekki eve hırsız girse televizyonu alıp götürmez bu devirde. Eskiden bizlere anlatırlardı , Almanyada insanlar televizyonlarını müzik setlerini çöpe atıyor diye bizde inanmazdık şimdi Türkiyede bu gerçek oluyor galiba ![]() |
| #6 | |
| Sİzdeki TV ile benim bilgisayarı takas edelim. Bu durumda ikimizde sorunu halletmiş mi olur, ikiye mi katlamış olur. :61 __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|