| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Rusya'da bebekler ağlamasın diye ağızlarına bant bağlanması şok etkisi yarattı. Şok görüntüler için tıklayın http://www.hurriyet.com.tr/gundem/58...rid=3431&oid=4 |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Yazıklar olsun.Ben böyle bişey görmedim ![]() |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| İnsanlar bu kadarda acimasız olmamalari gerek artık.. Artık bu tür haberler duymak istemiyoruz.. Çok üzücü gerçekten ya bu bebeklere nasıl kıya bıliyolar ben hala anlayamıyorum.. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| aslında bu izlediklerim beni çok da şaşırtmadı. Çünkü çok daha kötülerini biliyorum.ağlamasın diye uyuşturucu yapılanlar , sandalyeye bağlanarak gün boyu orada hareketsiz oturtulanlar ve daha birçoğu.elbette normal bir insanın aklı almıyor bunları zaten o insanları da genel çerçevede normal diye tanımlayamayız.hiçbir ölçüt esas alınmadan insanlar hemşire yapılırlarsa eminim bu tür görüntüleri sürekli izleyecegiz.:x1: saygılarımla... |
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bildiğim kadarı ile insan kulağının en nefret ettiği sesler arasında bebek ağlaması ön sıralarada. Rus hemşire de buna dayanamamış olacak ki böyle bir işkence yoluna gidip kendini rahat ettirmiş. Ben bir Çin işkencesi var bilirdim, şimdide Rus işkencesi çıktı. Gerçekten iç cızlatan görüntüler... arkadascaa Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-02-07 00:44 . |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| bu kadar canilik olurmu ya onlar daha melek |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| tamam bir bebeğin saatlerce ağlaması insanı sinir eder ama böylede yapılmaz yazıktır ya onlar melek hiç acıma duygusu yok mu? |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ben izlemedim.Cunku dayanamam,kelimeler benim icin yeterli.Ayrica bu zavalli bebeklerden bizim ulkemizde cok var.Devlet bebek sahibi olacaklara,hemsirelere,bakicilara ciddi bir psikolojik test uygulamali.Bunu bir yasallasmasi lazim. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|