"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bir zamanlar günlük tutar gibi rüyalarımıda yazmak istemiştim ... ama olmadı ... peki şimdi arkadaşlarla beraber rüyalarımızı yazmak nasıl olur sizce... tabiiki gülmek için değil paylaşmak için.. hayır olsun diyerek başlıyalım mı? saygılarımla |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ben iki gün önce karşı binamızda oturan bir adamın terastan kendini boşluğa bıraktığını gördüm ve adam ölmüyordu 6.kattan atlıyor bu arada kanlar içinde kalkıyordu çok korktum iki gündür karşı binaya bakamaz oldum rüyası beni bu hale getirdiyse gerçeğini düşünmek bile korkunç.Adam da ne alaka bilmem ki... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Tanıdığım bir kızla öpüştüğümü gördüm,böyle sarmaş dolaştık.Ne demek oluyor bu,açıklamasını yapacak olan var mı? SAYGILAR... __________________
Herkes dünyaya mutluluk getirdi; kimi geldiğinde, kimi gittiğinde... |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| 3 vakte kadar:x2:ya da rüyalar tersine çıkarsa,aman boşver o ihtimali düşünme hiç:p __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bende bundan 3 gün önce babamla arabada giderken bizim okuldan iki gencin önümüzü keserek beni tehdit ettiğini gördüm ve çok korktum.. (Umarım öyle bişey olmaz ) |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bu sabah saat 8'de uyandım işe geç kaldım diyerek acele ederken aklıma geldi bugün pazar yani izinliyim... saygılarımla |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bende aşık olduğumu görmüştüm tanıdığım birine zaten sadece rüyalarda olabiliyor saygılar.... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| bende bu aralar hep gelinlik giyiyorum rüyalar tersine çıkarmış derler sanırım hiç giyemicem(allah korusun ):P |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|