"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
En Büyük Hayaliniz Nedir?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| En Büyük Hayaliniz Nedir? Kim olduğumu, ne olduğumu ya da ne istediğimi bilmiyorum. Bu hayatta benim olan şeylerin bir önemi var mı bilmiyorum. Bir ara hep uyumak, hep ağlamak ya da oturup hiç kalkmamak istedim. Sizin yapmak isteyipte yapadigiz hayaliniz varmi? Paylaşmak istermisiniz? Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 03-02-07 16:06 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Sevdiğim insana sevgimi anlatamadım hep içimde kaldı ne zaman anlatmak istesem yanlış anladı ve sustu.Şimdiki aklım olsa evinin önüne gider ortalığı ayağa kaldırır beni dinlemesini sağlardım. |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Bende kim olduğumu yada ne yapmak istediğimi bilmiyorum.Kendi içimde çelişkilerle yaşıyorum..Kendi içimde kendimle savaşıyor ama amacım nedir bilemiyorum.... Çokmu depresif oldum ne?:x1: Umudunu kaybetmiş gibi oldum... Tek hayalim vardı oda üni..gitmekti oda oldu.. Başka hayaller istemiyorum çünkü sonu hep hayal kırıklığı oluyor..... Sevgiler __________________
Deniz Koydum Adını. Kederi bende kaldı. Uzak köyler kurdum birbirine, Denizine aldandım. |
|
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bilemiyorum ama neden böyle düşünceler içinde olduğunuzu anlamadım.Can sıkıntı, en doğrusu stres her zaman önlenemeyen hayatımızın sanki bir parçası gibi ancak neden tat alınabilecek şeylerle uğraşmıyorsun.Paylaşmak her zamn iyidir sevdiğin insanlarla birlikte olmak zevk verir... |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| En büyük hayalim,sevdıgım insanların yanımda ayrılmalarını istemiyorum onlar hep yanımda olsun baska bişey istemem.. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| en buyuk hayalim ogretmen olup doguda egitim bekleyen cocuklara destek olmakti,ama olmadi...daha umudum var ama.......... |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| gerçekleşmeyeceğini düşündüğüm için hiç hayal kurmam ama tek istediğim sevdiklerimle birlikte olmak onlardan ayrılmamak... |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| sevdiğim insanlarla beraber olmak ve bir hayalim daha var sevdiğim insanın yüzüne sölemek istiyorum onu sevdiğimi ve birgün yapıcam bunu o istemese bile |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Evlenip bir kızımın bir oğlumun olmasını isterdim ve güzel bir işimin olmasını.. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| benim en buyuk hayalim sabancı kadar zengın olmak rahmı kocun ailesine sahip olmak |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|