| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Aylardır hatta yıllardır ermeni soykırmı yapıldı ermeniler yok edildi diye tartışılıyor.Ben şunu merak ediyorum eğer türklerin yaptığı soykırımsa,Ermenilerin köyleri basıp çoluk çocuk kadın demeden canice öldürmeleri ne oluyor.Neden kimse bunu ağzına almıyor.Burdaki arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum.Ermeniler canice köyleri basmadımı yok etmedimi. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Belgelerle kanıtlanabilen, Ermeni milliyetçiler tarafından katledilen Türkler'in ve Kürtler'in toplam sayısı 518.000 http://www.atukad.org.tr/yazidevam.asp?ne=manset&id=38 Ermeniler'in daha dün Azeriler'e uyguladıkları katliamlar hepimizin gözü önünde... Üstelik, bugünki Azerbaycan topraklarının %20'si Ermenistan tarafından işgal altında tutuluyor. 1 milyon Azeri yurdunu terk etmiş çadırlarda yaşıyor.... __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: AB
| Karabag meselesinin tarihi arka planini incelemek lazim! |
| #4 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| konu ile ilgili Türk Tarih Kurumu internet sitesinden . http://www.ttk.org.tr/index.php?Page=Anasayfa izleyebilirsiniz Yine bu sitede Ermenilerin türklere yaptığı katliamlar fotoğrafları ile http://www.dervisan.com/yazi2/ermenifoto.html |
| #5 | ||
| Alıntı:
| |
| #6 | |
| Ermenistan'ın İlk Devlet Başkanının itiraflarından: Kaçaznuni’nin itirafı Ermenistan’ın ilk başbakanı Kaçaznuni diyor ki: “1914 sonbaharında, Türkiye henüz savaşan taraflardan birine katılmadığı dönemde, Güney Kafkasya’da büyük gürültü içinde ve enerjik biçimde Ermeni gönüllü birlikleri oluşturulmaya başlandı. Sadece birkaç hafta içerisinde Ermeni devrimci Taşnaksutyun Partisi hem bu birliklerin kurulmasına hem de Türkiye’ye karşı gerçekleştirdikleri askerî operasyonlara aktif biçimde katıldı. Barışı sabote ettik, Türklere karşı ayaklandık. Barışı sabote etmek için savaştık bile. Artık hepimiz Türklerin düşmanı olan İtilaf Devletlerinin kampındaydık. Türkiye’den ‘denizden denize Ermenistan’ talep etmekteydik. İtilaf Devletlerinin ordularını Türkiye’ye göndermeleri ve hâkimiyetimizi temin etmeleri için Avrupa ve Amerika’ya resmî çağrılar yaptık. Nihayet şu da var ki, var olduğumuz sürece aralıksız olarak Türklerle savaştık. Öldük ve öldürdük. Artık, Türklere ne gibi bir güven telkin edebiliriz ki?” Bugün sizlere tarihten bir sayfa gösterelim istedim. Eğer Ermeni çetelerinin tam olarak yaptıklarını anlatmaya kalksak benim sütunum yetersiz kaldığı için ciltler dolusu kitap yazmak zorunda kalırdık!.. |
| #7 | |
| ![]() |
| #8 | |
| Sovyet Arşivlerinden , diğer Ermeni belgeleri. Emperyalistlerin ve işbirlikçilerinin sahte ermeni soykırım yalanlarını çöpe atıyor. Fedailer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-02-07 20:19 . |
| #9 | ||
| Alıntı:
| |
| #10 | |
| ![]() |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|