"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sizce Gaffur tiplemesi neden bu kadar çok tutuldu ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| çok dikkatimi çekti bence sizinde çekmiştir sizce gaffur tiplemesi neden bu kadar çok tutuldu neden aynı dizide oynayan cem, sertaç yada sacit bu kadar tutulmadı. dizide en çok ilgi gören gaffuru neden ülkemiz insanları bu kadar sevdi yorumlarınızı bekliyorum saygılar...... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| ayna.... aynamiz bizim o. Kendimize gülmemiz icin. __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bana kalırsa bir farklılık var oda giyinmesi yani çizgili bir pijama ortamda etki yaratıyor ...gerçi izleyemiyorum ama dikkatimi çeken bu oldu. saygılarımla |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| biz piskopatlari,sorunlu insanlari seviyoruz.gundeme bakalim:ajdar,gaffur,burhan,tuba ekinci vs. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Olduğu gibi göründüğünden olsa gerek. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| abzürt hareketleri sevdiğimizden olsa gerek ![]() __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2007
| bilirsiniz yürürken ayagı takılıp düsen birisine herkes güler. reflex gibi bir sey. bizim gaffura gülmemizin nedeni ben onun gibi degilim. yani düsen ben degilim. biraz felsefik bir yorum oldu ama __________________
Bütün insanlar kardestir. |
|
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| işte bizde halkı anlamak halktan biri olmak demek bu.Geri ve gülünç taraflarımızı değiştireceğimize onları popülerleştiriyoruz.Ancak biri çıkıp da bu devirde bu işler olmaz kendimize çeki düzen verelim deyince gavur bozması oluyor.Halkı anlamayan halktan kopuk oluyor.İşte temel mantık bu.Gaffurluğa devam.Bu arada nişantaşı kızları ve züppeleri borularını öttürsünler. boşuna dememişler güleriz ağlanacak halimize... __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Farklı görünmesinden olsa gerek ve de yaptığı bir çok saçma sapan hareketlerden tutulmuştu. Ben o kadar sevmiyorum Gaffur tiplemesini ama Burhan Altıntop o dizideki on numara kişi benim gözümde. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| gaffuru sevmemizin en büyük sebebi peker açıkalın'ın o rolü hakkıyla oynamasıdır.. engin günaydın da burhanı çok güzel oynuyor ikisinide başarılı buluyorum. artık gaffur yok gülse birsel onun rolüne son vermiş bildiğim kadarıyla.. __________________
Eğer çok özel bir ilaç tesadüfen meydana gelmiyor ise, kainattaki hiçbir varlık da tesadüfen ortaya çıkamaz.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|