"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Televizyon başında bazen bir spor adamına, bazen bir siyasetçiye bazen de magazin dünyasının tüm ünlülerine kızıyoruz; ama başımızı hangi yöne çevirsek karşımıza hep aynı isimler çıkıyor. http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=216962 Siz kimi yapmacık buluyorsunuz. Ben, Cem Uzan, Erkan Mumcu,Seda Sayan..aklıma ilk gelenler bunlar. arkadascaa Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 04-02-07 21:10 . |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Bence en yapmacık kişi Tuğba Ekinci.. |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Zara bana çok yapmacık gelen sanatçılardan..Herkese çok sıcak geliyor ben bir türlü sıcak bulmuyorum.. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| petek dincoz,tuba ekinci,erkan mumcu................ |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Hepsi yapmacık. __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Seda Sayan,Petek Dinçöz,Tuğba Ekinci,Oktay Karacan,Tüm Mankenler,M.Ali Erbil,Hülya Avşar,Doğuş,Esra Ceyhan,Tüm saçma sapan yarışmaların jüri üyeleri,Acun Ilıcalı,Hıncal Uluç,Ömer Üründül,Meriç Tunca,Selçuk Yula,Selim Benezra,İlker Yasin,Cem Uzan,Deniz Baykal,Erkan Mumcu,Güllü,Arto,Aydın,,Fatih Terim,Ertuğrul Özkök,Fatih Altaylı,Yıldırım Demirören,Tüm magazi programı sunanlar. Daha yazardım ama zaman kaybı... __________________
Vurulup tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: İstanbul-Denizli
| Sn Atilla,siz yapmacık olmayanları yazsaydınız keşke;daha kısa olurdu ![]() __________________
kağıt bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş kaç DENİZ GEZMİŞ... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Sn Beckho, size katılıyorum yapmacık olmayanları yazsaydı daha kısa sürerdi ![]() |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Çok kişi eklenir listeye. Ama bunların feriştahı Cem UZAN'dır. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
| #10 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Tabii ki Esra Ceyhan... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|