"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sinema'nın seksi isimleri/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Sinema dünyasında hayran olduğumuz pek çok sanatcı var. Bunlardan bir kaçınıda seksi buluruz. Mesela ben, Angelina Jolie, Milla jovovich (Resident evil filmin de çok beğenmiştim) Ingrid Bergman (1943 yılından casablanca filmin den. Resimi'ni dolaba asmıştım yok böyle güzellik) Aklıma ilk gelenler bunlar.. Sizlerinde beğendiğiniz,resimlerini sakladığınız isimler vardır. (aktör yada aktirist) |
|
| #2 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| nicole kidmanı başa yazalım ardından Milla JOVOVİCH kesinlikle ilk üçte.Asıl 5.elementte görmek lazım. ve tabii ki SCARLETT JOHANSON.İnci küpeli kız da masum güzellik. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan antropolog Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-07 17:57 .Sebep: chat üslubu |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Tabiki Angelina Jolie ve Sharon Stone kesinlikle ikisi de büyüleyici. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Jude Law Hollywood'da seks ikonu haline gelmiş durumda zaten... Bayanlardan sayabilecek çok kişi var aslında... Ama aklıma ilk gelenler; (eskilerden) Audrey Hepburn, (yenilerden) Lindsay Lohan ve Angelina Jolie. |
|
| #5 | |
Siyaset&Bilim ![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Margaret Mary Emily Anne Hyra Ryan(Meg Ryan) |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Milla Jovovich severler tahminimden fazlaymış Ben 5. element filminden sonra Milla Jovovich'e mail atmıştım. Orta okuldaydım sanırım o sıralar![]() Onun dışında Sophie Marceau, Lost dizisindeki Evangeline Lilly. Esasında Evangeline'yi bakışları bir sevdiğimi andırdığı için beğeniyorum ya şimdi farkettim ![]() "hoşça" kalın,, |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Angelina Jolie bence.. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| bencede Angelina Jolie |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007