"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
| Anket Sonuçlarını Göster: Teknoloıji... | |||
| Cep Telefonu | 7 | 50.00% | |
| Bilgisayar | 7 | 50.00% | |
| Oy Verenler: 14. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Cep telefonu mu yoksa Bilgisayar mi? Ben olsam cep telefonu nu seçerdim. Çünkü bilgisayarda olan özelliklerin hepsi cep telefonlarında da vAr... |
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Telefon tabiki. Bilgisayar olmadan yaşarım ama telefon olmadan yaşayamam.. ![]() |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bilgisayarla pek aram yoktur ama telefondan vazgeçemem. |
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Alıntı:
![]() Tabi ki bilgisayar... __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) | |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bence kesinlikle telefon daha gerekli çünkü acil durumlar için çok önemli bir araç. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Telefon olmadan, haberleşme teknolojileri olmadan internet olmazdı; internet olmasa idi bilgisayarlar yaşamın her evresinde bu kadar hakim olamazdı. Bilgisayar olmasa, dijital devrim gerçekleşmiş olmasa telefonlar da gündelik hayatta bu denli kullanılmazdı. Dolayısıyla, konu başlığında yer alan "teknoloji" boyutunda bir seçim yapamıyor; ikisininde aynı teknoloji (bilişim) üzerine kurulmuş yada bu teknolojide buluşmuş kabul ediyorum. Donanım olarak ise seçimi bilgisayardan yana kullanıyorum. Telefonla tek bir fonksiyon gerçekleştirirken, bilgisayarla bunun çok fazlasını gerçekleştirebiliyorum. Bir çok alanda da bilgisayarın daha hayati öneme sahip olduğunu düşünüyorum. Örneğin, telefon ile bir banka, hastane, fabrika...vb. kurumların iş akışını (e-iş) yönetemeyiz. |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bencede kesinlikle telefon... |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| tabiki telefon... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|