"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Kurtlar Vadisi Yeniden Ekranlarda :( / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: yerküre
| Yine bir yurdum klasiği daha.Şu tüylerim diken diken olmuş bu dizinin(!) tekrar yayına konmasını izliyorum.Yok hayır diziyi izlemiyorum.Kafatasçılık ayyuka çıkmışken,etrafta eli silahlı çocuklar dolaşırken,sevinirken ve üzülürken silaha sarılan yurdum insanı dizisine kavuştu.Kirli elleriyle arz talep meselesini abartan medya patronları yine kirli ellerini oğuşturarak bu diziyi keyifle seyrediyorlar.Ama tüm hata onlarda mı?Aptal bir dizi yüzünden galeyana gelen yurdum insanına ne demeli?Sonra da sanatçılar,bilim adamları fildişi kulelere kapanıyor diye hayıflanılıyor.Elitistlik ise elitistlik.Aziz Nesin ne de güzel söylemiş.Şimdi yukarıdan bize gülümsüyordur.Kimse bu ülkeyi bir diğerinden çok sevdiğini iddia edemez.Hepimiz bu topraklarda doğduk ve burayı seviyoruz.Yoksa nasıl yaşanılır?Eğer mümkünse en azından bu konuda ortak bir inisiyatif oluşturmalıyız.Bu arada rtükün de işlevselliğini hatta işlerliğini bir kez daha görmüş olduk.Daha güzel bir Türkiye'de yaşamak dileğiyle diyemiyorum artık keşke diyebiliyorum keşke... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #2 | |
| Keşke ülkem için daha fazla şeyler yapsam.Benimkisi mesleki bir duyarlılıktan öte birşey.Lütfen bu tür toplumsal yıkımlara neden olacak yapımlara tepki koyalım.Şiddet hızla yayılmakta ve bir gün bir suikastin katili daha da kötüsü kurbanı sizin bir yakınınız olabilir... __________________
hiç birşey hissetmiyorum artık tüm duygularımı vestiyere bıraktım ruhsuz burjuvalar gibi et parçası gibi maskemi takıp dans ederim... |
|
| #3 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Jan 2007
| Yine Perşembe günleri Liselerde kavgaların artmaya başladığını göreceğiz sanırım... |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| LÜTFEN BİRİ BİRŞEY YAPSIN.DAHA FAZLA KATİL ÇİKMADAN.Bu dizi kesinlikle kaldırılsın. __________________
Anlamadığınızı sevemezsiniz. |
|
| #5 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
diziyi izlemeden ezbere yorum yapmak ...bu olsa gerek.. önce diziyi izleyin vurguladığı konulara bir göz atın derim.. ![]() Ha ! işlediği konu .. zülfi yare dokunduysa... onu bilemem..:p saygılar. | |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
hemen şehitler üzerinden bir anlatım çabası... bu bana bir siyasi partiyi hatırlattı ama şu anda çıkaramadım... hani partiydi o? :p | |
|
| #7 | |
| Sn. mcpo burada zülfi yare dokunan bir durum yok.Sizi saygıya davet ederim.Az önce ülkesini kimse bir diğerinden daha çok sevemez derken sizin gibileri kastetmiştim.Yineliyorum,bu ülkeyi çok seviyorum ve bu ülkenin insanlarını da işte tam da bu yüzden bu dizinin kaldırılmasını istiyorum.Çünkü hayatımızda yeterince şiddet var ve bu ülke için yeterince kurban verildi.Saygılar.. __________________
|
| #8 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| ülkenin en hassas konularından biri terör.Bunu işleyen bir film yada televizyon dizisi faydalı olabilirdi.Ancak bu mevzu POLAT ALEMDAR kafasıyla işlenirse bu sadece Kürt düşmanlığı yol açacaktır.bu ülkeyi bekleyen en büyük tehlike PKK-kürt ayrımının ortadan kalkmasıdır. Dandik bir TV dizisini ciddiye almak aslında mantıksız diye düşünürdüm ama çevremdeki insanların yakın tarihe ilişkin pek çok olayı bu diziden öğrendiğini anlayınca fikrim değişti. saygılar. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
Sonuç,olayları-en azından bu topikte-incelemiyorum.Ama verdiği mesaj açısından hiç plmulu değil. Ayrıca Kurtlar Vadisi ile Seda ablaları aynı anda izleyen bir ton arkadaşım var tanıdığım.İsteyen,uyutulmaz!!!Ben 6 aydır uyuşturulmuyorum.Hiç TV'nin yüzünü görmeden duruyorum.Gazete okuyorum,haberleri takip ediyorum.Kurtlar Vadsi'ne de ihtiyaç duymadan gerçekleri kitaplardan okuyarak tarihi izleyebiliyor,araştırabiliyorum. Her gün binlerce silah patlarken bir silah da oradan patlamaması dileğiyle... __________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... | |
|
| #10 | ||
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
Zamanım kalmadığı için çok kısa yazabiliyorum şu an, saygılar kerkese. __________________
Babam AKP'li olsaydı evi terkederdim. Her şeyi olurum, Müslüman olmam. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|