"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| En akıllı kişi, neyi bilmediğini bilendir / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006 Ülke / Şehir: Almanya
| Evet arkadaslar ben sizin fikirlerinizi bekliyorum kendi düsüncelerinizi yazin filozoflardanda örnek verin tabiiki ama kendi düsüncelerinizide yazin... __________________
[COLOR=Red][SIZE=3]Ev herseydir. Özgür Filistin Halki[/SIZE][/COLOR] |
|
| #2 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: -İST-7KULE-
| birşey bilmeyenle konuşmanın alei yok,baksanıza bildiğim tek şey bir şey bilmediğimdir gibisinden süslü laflara...bilmeyenle işi olmaz bilenin...boşa zaman kaybıdır.. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bilmediğimizin farkına vardığımızda öğrenmeye başlıyoruz Üstad'ın birinın ama hatırlayamadım şimdi.... __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... erdi Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-03-07 02:27 . |
|
| #4 | |
Felsefe ![]() Giriş Tarihi: Apr 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Sayın Dozger, o süslü lafı eden Sokrates'tir ve çok da güzel insanların bildikleri sandıkları şeyleri bilmediklerini göstermiştir. __________________
“Manevi bir çöküşün en büyük belirtisi, kişinin yaptığı işin çok önemli olduğunu düşünmeye başlamasıdır.” Bertrand Russell |
|
| #5 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bilmediğini bilmek kesin bilgiye ulaşmada önemlidir.Çünkü hala bilmediğini araştırdıkça alanı genişler,araştırdıkça kesin bilgiye ulaşmak kolay olur. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
En akıllı kişi bir çukura ikinci kez düşmeyendir... En akıllı kişi başkalarının tecrübelerinden ders çıkarabilendir... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2007 Ülke / Şehir: Ankara
| Akıllı kişi HER ŞEYİ bilmediğini bilen insandır.. Başkasından da öğrenebileceği şeyler olduğunun farkında olan insandır... __________________
artık beni asla yaralayamaz hayat eğer istemezsem yıllar beni kolay yakalayamaz ben durup beklemezsem.... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|