"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Anket : Silahlı Avatar/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
| Anket Sonuçlarını Göster: Forumda Silahlı Avatar Kullanılmalı mıdır ? | |||
| Evet, kullanılabilir | 20 | 44.44% | |
| Hayır, kullanılmamalıdır. | 25 | 55.56% | |
| Oy Verenler: 45. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: istanbuL
| Anket : Silahlı Avatar Yönetimce yaptığımız görüşme sonrası bir süredir tartışılmakta olan konu hakkında forumda anket düzenleyerek bir sonuca varmayı uygun gördük. Oylamadan çıkacak olan karara göre ilgili konu hakkında işlem yapılacaktır. 14 Şubat Çarşamba gecesine kadar devam edecek olan ankette fikrinizi belirteceğinizi umuyoruz. Bu başlıkta yazılarak söylenen kararlar dikkate alınmayarak, ankette verilecek oylar ile işlem yapılacağını bilgilerinize sunarım. Saygılar __________________
Bir önyargıyı parçalamak, bir atomu parçalamaktan daha zordur. A. Einstein tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-07 16:39 . |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Oyumu ''Silahlı avatarlar kullanılmasın!'' butonuna basarak kullandım. Her ne kadar söylemler hesaba katılmasa da ben yine belirteyim. İlegal silahlı eylemleri çağrıştıran kar maskeli benzeri maskeli avatarlar da kullanılmamalı diyorum. Silahlı ve maskeli avatarları kullananların barış söylemleri hiç inandırıcı olmuyordu! Her kim bu silahlı ve maskeli avatarları kendi Dünya görüşü doğrultusunda ''barış için mücadele'' söylemi yükleyerek tescil edilmiş gibi sunsa da bu hiç inandırıcı değil. Ancak forumumuzda belli bir amaç gütmeden üyelikler gerçekleşse de genel üye çoğunluğuna görece bakınca ''Silahlı avatarların kaldırılmasının mümkün olacağını!'' sanmıyorum. Aksinin sürpriz olacağını düşünüyorum. Ancak yine de üyelerin görüşlerine baş vurulması hoş bir uygulama! Saygılar, doğançay |
| #3 | |
| Yönetimin anketi dikkate alması çok hoş bir olay olsada yinede anketin yanında yetkililerin de insiyatif kullanacağını umuyorum.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: izmir
| zaten sayın erdi bu konuyu açmamışmıydı? orada oylar verilmemişmiydi? o anketi hiçe sayarak, tekrar bir anket başlatmanın amacı nedir? cnk Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-07 19:35 . |
| #5 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
Ben avatar kelimesinin anlamını bilmiyordum,pul diyeceğim ben ona.Pul olarak silah kullanılmasına ben de karşıydım.Ancak bunun insanların özgür iradeleriyle vereceği karara bırakılması taraftarıyım.Bu konuyu daha tartışmadan yönetim bu pulları kaldırsaydı sesim çıkmazdı.Ancak bu konu şimdi ikinci defa tartışılmaya başladıktan sonra da taraf olmak kaçınılmaz oluyor.Silahlı pulu savunan insanlar sol yelpazeden.Kaldırılsın diyenlerde tersinden.Bu sanal ortamlardan en fazla hangi tarafın etkilendiğini söylemeye gerek yok sanırım.Sol yelpazeden etkilenen insanlar pullara bakıp Devrim yapmaya kalkmazlar merak etmeyin.Son işlenen şerefsiz cinayetin üzerinden fazla zaman geçmedi ve onun hemen akabinde bunu taşıdınız buraya.Olmadı şimdi bir daha tartışıyor ve oyluyoruz..Güzel bir yaklaşım.Peki bireysel silahsızlanma konusundaki tavrınız ne?Bütçeden en fazla parayı neden silaha ayırıyoruz? Ben pul kullanmayacağım,ama kullanmak isteyen kullanmalı.Oyumuda kullanılması yönünde attım.Siz Hitler gibi bir insanlık düşmanını pul olarak kullanıp,vazgeçebiliyorsanız,bırakın sol yelpazeninde bu hakkı olsun. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. | |
| #6 | |
| Neden?Sayın erdi'ye daha önce ki dönemlerde Hitler avatarına özellikle kendisini sosyalist olarak tanımlayan kişilerden bolca sataşma olmuştu. Sayın erdi ,ne niyetle kullanmıştı bilemem ama sonuçta avatarını değiştirdi. Nesnelliği düşün alanında kabul edenlerle ; nesnelliğe salt göz kırpanların takkeleri böylece düşmüş oldu! Çeşitli klişe savunmaların arkasına sığınmaya çalışan bu arkadaşlara Sevgili Yunus Emre'den şu dörtlüğü armağan ediyorum: Beni bende demen, Ben bende değilem, Bir ben vardır bende, Benden içerü!!!!!! Saygılar, doğançay |
| #7 | ||
| Bu Silahlar Şiddet İçermez!Çünkü tetiğe basınca Gül,Karanfil Çıkarıyor!Hem de Beyaz! Haksızlık etmeyin Sayın Anadolu! ÜMMETÇİ KESİMDEN de çok üye var,silahlı avatarı savunan.Ancak ya sitede henüz yoklar ya da bu konu başlığından haberleri yok! Ancak haber uçurulursa silahlı ve maskeli avatarları savunanlar kısa zamanda elele olurlar!Zorunlu olarak taraf olursanız , zorunlu olarak seçim faaliyetiniz de başlamış oldu galiba! Ancak avatar taraftarlarının merak buyuracağı bir sonuç olacağını ummuyorum.Sitede yeteri kadar tarartar bulunabilir.Hele bir de şiddet içerikli Sevgili avatarlara sorgulanmadan taraf oylar verilecekse sonuç avatarlardan yana olacaktır. Standart yoruma göre ''Benim şiddet içeren maskeli ve silahlı avatarım şiddet görüntüsü ;insancıllık için şiddet içerdiğinden lütfen şiddet olarak algılanmasın.Son amacı insancıllıktır!''demek oluyor galiba.. Hepimiz de inandık! Tekrar hayırlara vesile olsun!Amin! Saygılar, doğançay
doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 09-02-07 20:20 . | |
| #8 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| EY ÖZGÜRLÜK! demek,demokratik ortamlara gelemem,sadece benim istediğim olmalı mı demek? Bir de bu anket zaten yapılmamışmıydı?Tekrar yapılmasının amacını anlayamadım? __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Antalya
| Silah iyinin elinde güvencedir, kötünün elinde zulümdür. Her türlü şiddet ve silah kötüdür deyip, bize itaat'ı öğütleyene de egemenin asla vazgeçemediği şiddeti hatırlatırız..Kontrgerilla'nın militarist ikliminde işine gelen faşist şiddeti bize demokrasi diye yutturanların demokrasilerine karşı, işkencelerde, sokaklarda özgürlük diye haykırmaya devam edeceğiz. Köleliğin binlerce yıldır süren zülum çarkını kıran dek, özgürlüğümüzden ve direnmekten asla vazgeçmeyeceğiz.. İyiliğimizi ve kötülüğümüzü de zaten tartışarak, düşüncelerimizle ortaya koyuyoruz. Özle biçimi ayırdedemeyenler, yasakçı anlayışı avartara kadar getirmişse... Bize de gitmek düşer, barış severliğini(!) bütün yazılarından artık ezbere kavradıklarımıza forumu bırakır gideriz.. Egemenler devleti ve silahlı gücünü kendi tekeline alırken de böyle düşünüyordu. Ve adına devlet denen en organize tahakküm örgütünün uyguladığı teröre, savaş; haklı davalar için yapılan savaşa da terör denilen bir dünyada, bize bin defa anladığımız şeyi bir kere daha anlayıp gitmek düşer...Yaşadığımız dünya'da ne yazık ki hala, tarihi -hem de kanla- egemenler yazıyor, haklı olanlar değil... Kendi silahlı şiddetini meşru görenlerin, değil avartara; 'direniş'in 'd' sine bile tahammülleri yok.. Saygılar ilkiz Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 16-02-07 02:37 . |
| #10 | ||
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Alıntı:
| Konu Araçları | |
|
|