| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
| Mr. Talabani'nin bir portresi / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Guardian yazarı Anderson, Talabani ile olan bir söyleşisini ve onunla ilgili izlenimlerini aktarmış.İşte IRAK ın yeni ağası TALABANİ ile ilgili ayrıntılar: --Talabani’nin petrol kaçakçılığından alınan ‘vergiler’den milyonlarca doları biriktirdiğine inanılıyor --siyasi kurnazlığı, yemek ve sigaraya olan büyük düşkünlüğü, mizah duygusu, bitmez tükenmez iyimserliği ve sırları saklamadaki bereciksizliği ile tanınıyor --Eğer İslamcı iseniz size Kuran ayetlerini, Marşist iseniz Marşist-Leninist teorileri, diyalektik ve Decartes’ten söz eder --Aşırı çömert bir kişi ve sanki yarın yok gibi harcıyor dediği Talabani’nin yanında kaldığı haftalarda hiçbir zaman ne kendisinin, ne de yardımcıların ibadet ettiklerini gördüğünü belirtirken Talabani’nin hiç de içkiye karşı olmadığını, küçük dost grupları ile kumar oynamaktan hoşlandığını da kaydetti. Ayrıntılar http://www.hurriyet.com.tr/dunya/5922928.asp?gid=112 ABD kimi besleyeceğini iyi biliyor.Tam adamını bulmuş. saygılar __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Besle kargayı oysun gözünü ! (Türk atasözü) __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: DİYARBEKİR
| Mam Celal Talabani Vay be ne diyim anca bu kadar olur... Meyve veren ağaç taşlanır.... bravo size böyle içi boş söylemlerle ortaya çıkıyorsunuz. komik sadece.... __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Haklisiniz Arap cöllerinde Amerikan hurmasi veren agac az bulunur ![]() __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #5 | |
| Orası arabistanın sahra çölü değil sn hoca orası kürdistanın en verimli toprakları arasında en güzel yerlerden ve petrol var sn hoca orda hemde bolca ben diyorum ki petrol ağaçları olmasın mı bu .... ![]() __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" |
|
| #6 | |
| talabani, sizin ya da kürdistanin yakin bir arabasi mi diye merak etim simdi ![]() Topikte, Talabani´nin portresini cizen bir haber yorum aciliyor; hemen ardindan üstü örtülü talabani seviciligi ve kürdistan konusuna geciliyor da.. ![]() __________________
|
| #7 | ||
| Alıntı:
Mam Tlabani benim akrabam değil ama bu ona atılan iftiraların böyle çirkin ve düzenbazca olmasını göstermez ayrıca Unutmadan talabani deyince aklınıza kürtler ve kürdistan gelmiyorsa şaşarım size.. __________________
"""Ve Cellat Uyandı Yatağında Bir gece,Tanrım dedi !!! Bune Zor Bilmece ...Öldükçe Çoğalıyor Alanlar ...Ben Tükenmekteyin Öldürdükçe....""" | |
|
| #8 | |
| keske Talabani deyince kürtler, kürdistan deyince talabani akliniza gelmeseydi. Tarih boyu yenilgilerin kaynagi, hep bu ilk akla gelen kisiler degil mi? __________________
|
| #9 | ||
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| Alıntı:
bu haberi yazan bir Türk değil. saygın bir İngiliz gazetesinin bir yazarı.Hadi bizim garemiz var uydurabiliriz.Peki elin İngilizinin ne derdi var? Talabani savaş ortamında malı götürmüş işte.Uçakta millete rüşvet dağıtmış.Ayrıca siyasi anlamda da bir dönek ve nabza göre şerbet veriyormuş.Gidin hesabınızı İngiliz yazarla görün. __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan | |
|
| |
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Bir de bu adamı karşılamak için kırmızı halı serdiler,pes doğrusu.Cumhurbaşkanı neden kabul etmedi diyorlardı bide,dalga geçiyorlar sanırım bunu söyleyenler de.5 yıl önce astsubayın muhattab olmadığı kişiler bugün kırmızı halılarla karşılanıyor,gerçekten yazık! __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|