"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Okumaya devam ettiğiniz kitaplar... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Edebi tartışmaların ve kitap tanıtımlarının yer aldığı bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Okumaya devam ettiğiniz kitaplar... Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? ----- Ben, yayınlanalı 1 yıldan fazla oldu ama İskender Pala nın "Bail'de Ölüm İstanbul'da Aşk" (L&M) adlı kitabını okuyorum. Bİtirebilirsem hakkınd abirşeyler yazacağım. REferans olarak alttaki adresi veriyorum. :D :D http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...ala&kw=&a=&p=1 __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| 1 - Ahir zaman ve Mehdi (az kaldı bitmesine.) 2 - Yakınçağ Türkiye Ansiklopedisi (2. cildindeyim.) 3 - Şahı Nakşibend (yeni bitti.) 4 - Kur'an-ı Kerim Türkçe meali (yarıyı geçtim.) Ayrıca kuantum fiziği, evrim, parapsikoloji, Mu kıtası, eski uygarlıklar ve elektronik konusunda dergiler, makaleler ve internette siteler. |
|
| #3 | |
| Satış ve pazarlama. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Sofi'nin Dünyası (Jostein Gaarder) herkes çoktan okudu ben yeni okuyorum.aslında okumaya başlayalı çok oldu fakat elimde sürünüyor.neyse az kaldı bitmesine |
|
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: May 2005
| yahudinin tahta kılıcını okudum yeni bitti.tavsiye olunur.... |
|
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| BU kitaba çok eskiden göz gezdirmiştim. Ama şu an pek birşey hatırlamıyorum. Sofi'nin Dünyasını da lisedeyken okumaya başlamıştım. Baştan heyecanlıydı, fakat felsefeye girince bitiremedim. Okulda ki felsefe derslerinin de etkisi olsa gerek. __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| En son bitirdiğim kitap Erdal Demirkıran'ın Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım adlı kitabı. Kitabın ismi itici gözükse de güzel bir kitap. Dili de oldukça akıcı. Kişisel gelişim tarzı kitaplara ilgi duyanlar sıkılmadan okuyabilirler. Şu anda okuduğum kitaplar ise, Peter F. Drucker'ın Sonuç için Yönetim adlı kitabıyla Peter M. Senge'nin Beşinci Disiplin adlı kitapları. Özellikle Peter Drucker'ın kitaplarını okuyan arkadaşlar varsa içindeki konuları tartışmak isterim. Hatta şimdi daha da ileri gidip bir teklif yapayım. İsteyen arkadaşlar olursa belli zaman dilimlerinde belli kitaplar seçelim, daha sonra onların kritiğini yapalım. |
|
| #8 | |
| Bence mükemmel bir fikir. Ben varım. ![]() Ama herkese uyacak bir kitap olmalı yani hepimizi ilgilendirecek bir kitap olmalı ki tartışmacı sayısı çok olsun. |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Fahrettin Bey, o zaman katılmak isteyen herkes kitap önerilerini sunsun. Dediğinize katılıyorum kitaplar olabildiğince herkesi ilgilendiren kitaplar olursa katılım artar. Bir zaman dilimi belirleyelim. Daha sonra hemen başlayalım, biz hemen başlarsak diğerlerinin de canı çeker diye düşünüyorum. :D |
|
| #10 | |
| Kolay bulunabilecek bir kitap olmalı. Benim için kolay çünkü İstanbul'da oturuyorum. İstanbul dışında oturan arkadaşların da bulabileceği bir kitap olsun. Konuyu siz seçin. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|