"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." Lütfen forum kurallarını okuyunuz. |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bazen Eurosport'ta veya Extreme Sports kanalında denk geldiğim ve acaba bu bir spor mu gerçekten, spor tanımlamasına girer mi diye sorduğum amacını tam çözemediğim dallarla karşılaşıyorum. Biathlon gibi. Size göre de adı "spor" olmaması gereken, ya da spor kategorisinde yer almasına rağmen size anlamsız gelen spor dalları var mı? Squash, Curling, Biathlon... Sevgiler |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| spor spordur anlamsızlık aranması tuhaf! |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bence her sporun bir güzel yani vardir. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| Bana şu mermerden bir kütlenin buzda itilmesi ve diğer iki kişi tarafından da ellerindeki fırçalarla yön verilmesi üzerine kurulu olan oyun pek keyifli gelmiyor. Ayrıca bedensel zorlama sağlamayan spor dallarını da çok fazla spor olarak göremiyorum. Mesela bilardo. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Her sporum ayrı bir özelligi var bence insanların bazi spor dallarını yapmadıkları için ona anlamsız gelebilir diye biliyolar bence hepsi anlamlı ![]() |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| ben dovus sporlarini anlamsiz bulurum,mesela yumrukla kafa göz patlatmaya spor denmesi yani box maclari. bence spor daliyla alakasiz |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Su topu'nu gereksiz buluyorum. Zaten küçüklü büyüklü top'u sokmadıkları yer kalmadı. |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Alıntı:
(Niye ısrarla sevdirmeye çalışıyorum ki!?)__________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... | |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bende dovuş sporlarını anlamsız buluyorum insanların canı feci derecede yanıyor ve buna spor deniyor |
| #10 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Jul 2006
| golf ve bilardo |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|