"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
En güzel kız ve erkek isimleri (Özellikle İKİZ)/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Çocuğunuz olsa ne isim koyardınız? (Ya da varsa adını ne koydunuz?) Size göre konulabilecek bir kaç isim hangileri olur? Bir de konulabilecek en güzel İKİZ isimleri ne olabilir? Fikirlerinizi bekliyorum. Sevgiler |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| EFE_EGE DERYA_DENİZ NEHİR |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Ben Mahir koyardım ![]() İkiz olarakta Derya ve Deniz gerçekten uyumlu ve güzel... |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Helin ve Can Derya_Deniz |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Özgen ve Özge. |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Gonca ve uğur ![]() Evet |
|
| #7 | |
Tarih ![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: izmir
| tuna ikiz olursa esin ve ekim __________________
...TUTKUYLA SEVDİĞİM YALNIZ VE GÜZEL ÜLKEME... nuri bilge ceylan |
|
| |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Irmak ve Zeynep Kızım olursa adını koyacağım dediğim isimler. Koydum. İkisinden de vazgeçemedim Çift isim her zaman iyidir. İkizlere de dört isim düşünün bence. |
|
| #9 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Emre Tansu Emir ve Demir |
|
| #10 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| Dila ve Sıla. erkeklere İlke. ikiz çucuklarım olsa onların isimlerini birbirine yakın telaffuzlu olanından koymazdım. Bu aynı şeye benzer çünkü; hani ikizleri bir örnek giydirirsiniz ya. Pek desteklemem ben o tarz anne babaları (pardon anneleri diyecektim, baba pek karışmaz küçük çocuğunun giyimine). __________________
"Eğer demokrasi adına Cumhuriyet'in temellerine kazmayı vuranlar demokrat ise... Ben demokrat değilim!'' AHMET TANER KIŞLALI esitlik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-02-07 01:49 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|