"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Arnold Schwarzenegger’in ‘Ufaklık’ filmindeki gibi Hindistan’ın Nagpur kentinde yaşayan Sanju Bagat’ın karnı birkaç ay içinde hızla büyüdü... ![]() Arkadaşları ‘Hamile misin?’ diye alay bile ettiler. Birgün nefes darlığı çekince hastaneye kaldırıldı. Doktorlar ‘Karnında tümor var’ dedi. Ameliyata alınan Bagat’ın karnında tümör yerine bir insana rastlandı.. Başında saçları, kol ve bacaklarında ise kas oluşumları gözlenen insanın kalbi karından çıkarılınca durdu. Doktorlar bunun tıp tarihinde 90 kez görülmüş ‘fetus in fetus’ vakası olduğunu belirledi. Yani Bagat, 36 yıldır ikiz kardeşini taşıyordu... Kardeşi, göbek bağı ve kan damarlarıyla gelişmiş ve Bagat’ın karnının şişmesine yol açmıştı. Sizce böyle birşeyin olması mümkün mü?? http://www.ilginchaber.com/haber.asp?Haber=1924 Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-02-07 00:34 . |
| #2 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Alıntı:
Ancak yukarıdaki haberde, 36 yaş detayı önemli sanırım. | |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Bana pek mantıklı gelmedi... * 36 boyunca yaşayan ve gelişemeyen bir canlı * 36 sene sonra "hamilelik" durumunun meydana gelmesi * Tümör teşhisi, ameliyatta bunun bir "insan" olduğunun anlaşılması ..vb. ayrıntılarda bir tutarsızlık var gibi geldi bana. Hekim olan bir kullanıcımız çok daha doğru yorumlayacaktır bu haberi diye umuyorum. |
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Daha önce de böyle birşeyler görmüştüm haberlerde.Ancak 36 yaş olayı yoktu ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Bende duymuştum böyle bir haber ama inanmak zor geliyo insana.. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| böyle bişeyin gerçekten mümkün olacağına inanmıyorum çok şaşırdım... |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Göbek mi sanmis acaba garibim? __________________
Aci cekmek özgürlükse, özgürüz ikimiz de! |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: ..
| Olabilir, şişkinliğin hazımsızlıktan ileri geldiğini düşünmüştür Çok ilginç bir görüntü oluşturmuş. __________________
Kenger toplarken ellerine diken batan çocuklar, bilmezlerdi gözleri bağlanıp kurşunlanan bir aşkın hazin bir ünlem bırakacağını hayata. Yılmaz Odabaşı |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| gorduklerim beni gormedigimin varligina mecbur ediyor.paylasim icin sagol |
| #10 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Gerçekten ilginç bir durum allah kimsenin başına vermesin. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|