"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski24-08-05, 18:33  #1
selim_06

Giriş Tarihi: Aug 2005
Şubat soğuğu

Ön yargısız izleyen herkes tarafından beğenilen bir dizi. Türkiyenin son 15 yıllık yaşadığı bir çok hadisenin perde arkasını anlatıyor. Bazılarınca kurtlar vadisine benzetilen dizide kurtlar vadisinin pek değinmediği bir çok konu işleniyor.
Bu dizi hakkındaki görüşlerinizi burada belirtebilirsiniz
Eski24-08-05, 19:09  #2
petricli

Yayın saatleri devamlı değişmese daha iyi olacak. Bir ara seyrediyordum. Sonra kaybettim.

Eski25-08-05, 14:16  #3
selim_06

Yayın saatleri cuma ve salı 22:30 . Cuma günü yeni bölüm oluyor salı tekrar. Yaz döneminde sadece salı akşamları tekrarı var. Eylül ayının ortasında sanırım yeni bölümler yayınlanacak.
Şuan çekimler başlamış
Eski25-08-05, 15:04  #4
petricli

Bilgi için teşekkürler.

Eski08-09-05, 09:06  #5
T.H.V.C

Giriş Tarihi: Sep 2005

Yanlış bilmiyosam dizi kurtlar vadisinden ayrılan bir ekip tarafından çekiliyor. Değindiği konular gerçekten çok güzel, keşke bugunun olaylarınada değinseler. Tabi 15 yıl önceki güç odakları değiştiği için artık biz de 15 yıl geriden takip ediyoruz olayları.
Eski09-09-05, 12:12  #6
selim_06

Alıntı:
Sayın T.H.V.C şöyle demiş:

Yanlış bilmiyosam dizi kurtlar vadisinden ayrılan bir ekip tarafından çekiliyor. Değindiği konular gerçekten çok güzel, keşke bugunun olaylarınada değinseler. Tabi 15 yıl önceki güç odakları değiştiği için artık biz de 15 yıl geriden takip ediyoruz olayları.
Başlangıçta kurtlar vadisinden ayrılan bir ekip çekiyordu. ilk yönetmenden sonra 5 yönetmen daha değiştirdi.Duyumlarıma göre, değindiği derin konulardan dolayı yönetmenler tehdit almış. Türkiye dizi tarihinde(ne kadar doğru bir tabir bilemem ama) sanırım hiç bir dizi sezona bu kadar heyecanlı bir yerde ara vermemişti. Heyecanla ve merakla bekliyoruz. Dizinin tüm bölümlerini internetten izleyebiliyorsunuz.Tavsiyem 16 eylül cuma 20:00 da başlayacak yeni bölümden önce eğer izlemediyseniz son bölümü izleyin
internetten izlemek için adres
http://www.subatsogugu.tv/
Eski09-10-05, 21:06  #7
selim_06

Ekmek Teknesi dizisini çok beğendiğini açıklayan ve dizide minik bir rol alan TBMM Başkanı Bülent Arınç, şimdi de dizi senaryosu yazmaya hazırlanıyor.

TBMM’nin açılış resepsiyonunda basın mensuplarıyla sohbet eden Arınç, ‘Bir tek dizi var, onu seyrediyorum ama eminim siz seyretmiyorsunuzdur’ dedi. Arınç, ısrar üzerine sevdiği dizinin, İslamcı kesimin ‘Kurtlar Vadisi’ olarak bilinen ‘Şubat Soğuğu’ olduğunu açıkladı.

ÖYLE ŞEYLER YAŞADIK Kİ

Samanyolu TV’de gösterilen ve 28 Şubat sürecini anlatan diziyi çok beğendiğini anlatan Arınç, ‘Sanki kendim oynuyor gibiyim’ dedi. Arınç, ‘Daha önce olduğu gibi bu dizide de rol alır mısınız?’ sorusuna ‘Rol almam ama senaryosuna katkı sağlayabilirim. Çünkü o dönemde öyle şeyler yaşadık ki; bunları senaryoya katarabilirim’ dedi.‘Şubat Soğuğu’ dizisinde, önemli kitaplara imza atan tarih öğretmeni Tahir Mutlu, Organize Suçlar’da komiser yardımcılığı yapan Tarık ve derin devlet içerisinde faaliyetlerde bulunan Cemiyet adlı grubun lideri olan M. Aziz adlı karakterlerin özelinde, 28 Şubat sonrasında Türkiye’de yaşanan olaylar ele alınıyor. Kenan Bal’ın canlandırdığı Tahir Mutlu karakterinin, Fethullah Gülen’in misyonunu yansıttığı iddia edilmişti.

www.hurriyetim.com
Eski09-10-05, 21:14  #8
selim_06

E_Elif demiş ki:
Bülent bey sağduyulu gerçeklerin farkında milletin değerlerine saygılı bir insan...
Bu ikinci destek çıkışı dizimize kendisine şükranlarımı sunuyor çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisinin daha önceki yapmış olduğu açıklama sayesinde şubat soğuğunu izlemeye başladığımı buradan duyururum. Eğer buraya bakma imkanı varsa buradan kendisine sesleniyorum. Sevgili başkanım sizi çok seviyorum... Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lütfen adylığınızı koyun 2007 de sizi çankayada görmek istiyorum... Ve buradan sürekli yaptığım bir duayı da söylemek istiyorum... Allahım ne olur başımızdaki herkese Bülent beye benzet. Tüm büyüklerimiz Bülent Arınç gibi olsun AMİN

Aynur demiş ki:
Milli görüş menşeyli olupta sevdiğim tek insan Bülent Arınçtır diğerlerine karşı nedense bir soğukluk var. Ama AB konusundaki o kararli açıklamalarını taktir ettim. Hemşerim Abdullah Gül ingiliz diş işleri bakanını iyi bozmuş. Kulaklığı takın yeni dilinizden konuşacağım demesi gerçekten beni gururlandırdı.
Eski20-10-05, 16:13  #9
Elifcik

Elifcik'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2005

Alıntı:
Sayın selim_06 şöyle demiş:

E_Elif demiş ki:
Bülent bey sağduyulu gerçeklerin farkında milletin değerlerine saygılı bir insan...
Bu ikinci destek çıkışı dizimize kendisine şükranlarımı sunuyor çok teşekkür ediyorum. Ayrıca kendisinin daha önceki yapmış olduğu açıklama sayesinde şubat soğuğunu izlemeye başladığımı buradan duyururum. Eğer buraya bakma imkanı varsa buradan kendisine sesleniyorum. Sevgili başkanım sizi çok seviyorum... Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde lütfen adylığınızı koyun 2007 de sizi çankayada görmek istiyorum... Ve buradan sürekli yaptığım bir duayı da söylemek istiyorum... Allahım ne olur başımızdaki herkese Bülent beye benzet. Tüm büyüklerimiz Bülent Arınç gibi olsun AMİN
Ben gelmeden yorumlarım gelmiş bu siteye :-) . Bu siteye Aynur isimli arkadaşın tavsiyesi ile üye olmuştum o da selim_06 'nın tavsiyesi ile üye olmuş.

Ben bu dizinin hayranıyım Türkiye gerçeklerini daha güzel anlatan bir dizi yok bence. Yayınlandığı kanal malum bir cematin kanalı bu noktadan çokları bu diziye mesafeli duruyor. Ama Eğer önyargısız bakabilirseniz çok derin meseleleri anlatıyor.

Elifcik Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-10-05 19:05 .
Elifcik is offline  
Eski20-10-05, 17:09  #10
küçükkarabalık
Yazıyaz Dergi Yazarı

Ülke / Şehir: İstanbul

Yahu şu sitedeki anketteki şıklara koptum ya.. :D

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 07:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)