"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Öleceginizi bilseydiniz nasıl ölmekten korkardınız?? Benim korkum yanarak ya da suyun içinde boğularak ölmektir. |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bende boğularak ölmekten korkarım geçen yıl yazın öyle bir tehlike atlattım çok korktum.... |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| diğer tarafa hazırlıksız gitmekten korkarım |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| En büyük korkum can çekişerek ölmek.. |
| #5 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| korkamanıza hiç gerek yok. siz varken ölüm yok ölüm varken siz yoksunuz. ölümden korkmamak gerekir. __________________
insanı doğasında bencillik vardır. |
| #6 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| nasıl ölmekten korkarım?? nasıl öldüğüm önemlı değil diğer tarafa layık olmak iiçin bir şey yapamadan ve verdiğim söz varsa onu tutamadan ölmek benı gerçekten korkutur __________________
Türk'üz dedik çekip çekip vurdunuz..Bizi vurup bizden hesap sordunuz..Ölümden öte köy mü kurdunuz?Korkumuz yok korkumuz yok sizden... TK |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bilinmemezliğin korkusu sanırım ölmekten korkmak... Nasıl ve ne zaman geleceği bilinse daha mı korkutucu olurdu... Ya da tam olarak ne olacağını bilsek... Bilmiyorum... Düşündürücü bir konu... |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bende cançekişerek ölmekten çok korkuyorum..Helede boğularak veya yanarak.. |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Yanarak veya suda bogulmak olabılır ama daha yaratıcı olursak mesela kendı pisligimin içinde bogulmak veya işkencede olmekde garip olurdu herhalde... __________________
emre² |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006 Ülke / Şehir: i s t a n b u l
| arkadaşların ölüm türleri üzerine korkularına katılmakla birlikte ,sanırım kendimi anlatamadan, söyleyecek şeylerimi yanımda götürerek ölmekten korkarım... Sevdiklerime onları sevdiğimi ve hiç acele etmemelerini söyleyemeyerek mesela... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|