Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Forum Hakkında

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Buraya Kadar... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski11-02-07, 23:46  #1
Balıkçı Filozof
Ayrıldı

Balıkçı Filozof'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2006
Buraya Kadar...

Gerekçeleri farklı da olsa,Sn. Seha'yı da ayrılma noktasına getiren;

Düşünce üretme adına (düşüncelerin illa kabulü ile ilgili değil üretme adına) edinilen kişisel bilgi ve tecrübelerin ayaklar altına alınmasına seyirci kalmayı artık yerinde bulmadığım, durumun artık kesin bir şekilde ortaya çıkması nedeni ile forumda artık kalmayı gerekli görmüyorum.

1- Forum ile ilgili bilgilerimin tamamen silinmesini,
2- Daha önce ifade olarak tartıştığım ifadeye karşı olarak, forumdan kendi isteği üzerine ayrılmıştır, ibaresinin kullanılmasını rica edyiorum.

Düşünce üretme becerileri ile düşünsel olarak benimle birlikte olan ya da bana karşı olan tüm üyelere karşısında saygıyla eğiliyorum.

Cidden önemli bir bir ihtiyacımızı, kendimizi ifade etmeyi, gerçekleştirmek adına burada bir araya geldik. Ama hiçbirimiz bir diğerine muhtaç değiliz....

Herkese kolay gelsin...

Balıkçı Filozof
Eski12-02-07, 00:12  #2
Elenorin
Genel Moderatör

Elenorin'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Pamuk ipliğine mi bağlı her şey?

İp kopunca dağılma bu kadar kolay mı oluyor? Bu forum yazılmayacak kadar çok anı ve anlatılmayacak kadar değerli kişileri içinde barındırırken bir bir bunlardan kopmak kolay mı?

O kadar ısrar etmeme ragmen sizde gittiniz sayın Balıkçı Filozof. Geride ben ve üzülenleri bırakarak ayrıldınız.Pamuk ipliğini kuvvetlendiren bir kanadı daha kopardınız. Neden bu kadar basit oluyor anlayabilmiş değilim.

Ayrılış nedeninde haklı olabilirsiniz ama ayrılmakta asla..

Bu foruma ve içinde ki bunca anıya,kazandırdığı bunca dostluğa ihanet etmek haklı kılamaz sizi. Özellikle de gidişlerinizi izleyen ve üzülen gözler olduğu sürece.

İnsanların Kanatları Yüreklerinde..
Elenorin is offline  
Eski12-02-07, 10:09  #3
melnur
Yazıyaz Grup
Genel Koordinatörü

Giriş Tarihi: Aug 2005

Alıntı:
Sayın Balıkçı Filozof şöyle demiş:

Mesajı Göster
Gerekçeleri farklı da olsa,Sn. Seha'yı da ayrılma noktasına getiren;

Düşünce üretme adına (düşüncelerin illa kabulü ile ilgili değil üretme adına) edinilen kişisel bilgi ve tecrübelerin ayaklar altına alınmasına seyirci kalmayı artık yerinde bulmadığım, durumun artık kesin bir şekilde ortaya çıkması nedeni ile forumda artık kalmayı gerekli görmüyorum.

1- Forum ile ilgili bilgilerimin tamamen silinmesini,
2- Daha önce ifade olarak tartıştığım ifadeye karşı olarak, forumdan kendi isteği üzerine ayrılmıştır, ibaresinin kullanılmasını rica edyiorum.

Düşünce üretme becerileri ile düşünsel olarak benimle birlikte olan ya da bana karşı olan tüm üyelere karşısında saygıyla eğiliyorum.

Cidden önemli bir bir ihtiyacımızı, kendimizi ifade etmeyi, gerçekleştirmek adına burada bir araya geldik. Ama hiçbirimiz bir diğerine muhtaç değiliz....

Herkese kolay gelsin...

Balıkçı Filozof
Sn.Balıkçı filozof;

Ayrılma kararınıza saygı duyuyor ve bugüne kadar olan katkılarınız için size teşekkür ediyoruz. Ayrılırken dile getirdiğiniz isteklerinizden birincisi forum kurallarına aykırıdır. Ayrılan arkadaşlarımızın yazılarının silinmesi konusundaki istekleri bölüm içi anlamlarda karışıklık yaratacağı için böyle bir uygulama yapmıyoruz. Dolayısıyla önceki yazılarınız silinmeyecektir. ( Bu konu forum kurallarının içinde de geçmektedir.)

İkinci isteğiniz ise şu anda teknik olarak mümkün değildir. Bu konu teknik arkadaşlarımızla görüşülecektir. Mümkün olması durumunda konuyla benzer özellikler gösteren diğer ayrılan arkadaşlarımız gibi bu durum düzeltilme yoluna gidilecektir.

Bir kez daha teşekkür ediyor ve yolunuzun açık olmasını diliyoruz.
melnur is offline  
Eski12-02-07, 23:31  #4
doğançay

doğançay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Sep 2006
Güle Güle Sevgili BF...!

Sevgili BF,
Zaman zaman duygusal ve keskin çıkışlarınıza rağmen sizi , içten ve olabildiğince açıksözlü olarak rahatlıkla tanımlayabilirim.

Kimi görüşlerinizin keskin çizgisine katılmamakla birlikte , bu güne kadar verdiğiniz emeğe,paylaşıma teşekkür ediyor; yine ''Yine zorunlu kalmadıkça yazı yazmayacağım forumda ''; size ''güle güle!'' demek için bir dost selamı iletmek adına ''açtığınız başlık altında '';
size sevgi ,saygı ve selamlarımı iletiyorum.
Yine de ''Görüşmek üzere!''demeden edemeyeceğim...
Mutlu Kalın...
doğançay

doğançay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 12-02-07 23:34 .
doğançay is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 23:21.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)