"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
En dayanılmaz sesler!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| ![]() Dünyanın en rahatsız edici sesleri bir milyon kişinin katıldığı interaktif bir araştırmayla belirlendi. Araştırmada, insanların en çok kusma sesine tahammül edemedikleri ortaya çıktı. İngİliz akustik profesörü Trevor Cox www.sound101.org adlı sitesine 34 farklı rahatsız edici ses koydu ve ziyaretçilerinden hangisinden rahatsız olduklarını belirtmelerini istedi. "Bilimsel açıdan neden bazı seslerin bize daha rahatsız edici geldiğini izah edemiyoruz" diyen Prof. Cox, araştırmanın amacını, "Rahatsız olduğumuz sesleri belirlersek mühendisler bu sesleri hayatımızdan çıkarmanın yollarını arayabilirler" sözleriyle açıkladı. İnternettekİ oylamada kusma sesi 1.1 milyon oyla en nefret edilen ses olarak ilk sırayı aldı. Bebek ağlaması 2., hareket halindeki trenin raylar üzerinde çıkardığı sürtünme sesi ve gıcırtı 3. oldu. İğrenç sesler arasında gösterilen diş oyma makinesinin çıkardığı ses ise insanların yaş durumuna göre değişen oranlarda tiksinti verici bulundu. Çoğu insanı ürperten, tırnakların karatahtaya sürtünmesiyle oluşan gıcırtı sesi 16. sırada yer aldı. http://www.ilginchaber.com/haber.asp?Haber=2094 Arkadaşlar ya sizin nefret ettiğiniz sesler neler olabilir?? |
|
| #2 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Bencede kusma. |
|
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Katılıyorum bende kesinle kusma. Bir de ajdarın sesi ![]() |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ben en çok tırnağın tahtaya sürtünmesinden dolayı çıkan sesten nefret ederim. |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ajdara dayanamıyorum.Elimden gelse boğarım o adamı ![]() |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| bayan olarak bayanların dırdırı çekilmez.... |
|
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Kadınların hiç susmaması ve bebek zırlaması.. çekilmiyor bazen |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Tahtaya tırnak sürtme tarzı seslere ve çocuk sesine katlanamıyorum.Kusmanın ilk sırada yer alması şaşırttı beni.Okadarda kötü bir ses değil sanki.. |
|
| #9 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| damlayan su sesi!! acayip sinirimi bozuyor tık tık tık.. __________________
Türk'üz dedik çekip çekip vurdunuz..Bizi vurup bizden hesap sordunuz..Ölümden öte köy mü kurdunuz?Korkumuz yok korkumuz yok sizden... TK |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Ya benim söylerken bile içim cız ediyor.Dikkatlice anlattığımı düşünün.Hani şu yün ipler var ya,yumak olanlar,onların bol tüylüsünden alın ve dişlerinizin arasına sürterek koparmaya çalışın.Daha iğrenç bir duygu hissedemezsiniz..! __________________
ONLAR TÜRKİYE'NİN BÜTÜN YÜKÜNÜ 20 GENCİN OMUZLARINA YIKMAYA ALIŞMIŞLARDIR...(DHY) <<<Doğacak Güneş Gibi Halıın Kara Yazgısının Üstüne>>> |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|