"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Geçen gün TV'de izledim, Uzmanların yaptıkları araştırmalara göre, İnternete olan bağımlılık gerçekten de ciddi bir hastalıkmış. Hastalığın belirtileri:
Bu belirtilerin görüldüğü kişilerin bir kliniğe gözükmeleri pek yerinde olurmuş. Arkadaşlar sanırım ben ciddi anlamda internet hastalığına yakalanmışım, ne yapacam bilemiyorum :-) __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Galiba aynı hastalık bende de var. Günlük 5 saatin altında internete girdiğim zaman kendimi huzursuz hissediyorum. Ankarada iyi bir klinik tavsiye edecek birisi var mı? :146 __________________
[B][I]İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılamıyorsanız, o yolun sizi doğruya götürmesi mümkün değildir[/I][/B] [url]http://www.subatsogugu.web.tr/[/url] selim_06 Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-08-05 14:04 . |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005
| slm. Günümü PC başında geçirmiyorum daha doğrusu geçiremiyorum. :D İnternete bağlı olmadığımda boşa vakit geçirmiş olmuyorum. çünkü boş vaktimin tamamını internete ayırıyorum. :D Sürekli İnternete bağlı olma isteği de pek kötü değil. Bilgisayarın başına geçer geçmez internet hazır. Oh ne güzel. ![]() Bence ben hasta değilim. İnterkolik im. Bunu hastalık sayan doktorlar herhalde Stres Depresyon Bunalım derken şimdi de İnternet hastalığı çıkardılar . Galiba Müşteri potansiyelini yükseltmek istiyor. Bu psikologlar. Hadi şimdi gidiyorum. Dışarda ellerinde deli gömleği beni arayan iki kişi var. |
| #4 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005
| benıde kurtarın bu hastalıktannnnnnn |
| #5 | |
Admin ![]() Giriş Tarihi: Jun 2005
| Hastalığın belirtileri:
*Günün büyük kısmını PC başında geçiriyorum *İnternet olmadığı zaman (okuyacak kitabım da yoksa) o zaman kayıp gibi geliyor *Bilgisayarda internete girmekten başka ne yapılabilir ki! Sanırım ben de hastayım.Türker Bey tedavi yöntemlerini öğrenip bir ara yazarsanız iyi olacak galiba ![]() |
| #6 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Sayın Seha, kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş :-) Ben de aynı dertten muzdaribim. PC'siz bir dünya asitsiz kola gibidir :-) Saygılar... __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| ben adsl alalı daha 1buçuk hafta oldu inşallah bu hastalığa kapılmam. |
| #8 | |
| Geçmiş olsun Sayın Yağmur. Allah şifa versin. Saygılar, |
| #9 | |
Yazıyaz Grup Genel Koordinatörü Giriş Tarihi: Aug 2005
| Sn.Petricli, Sn.Yağmur henüz hastalığa yakalanmadığını söylüyor. ( Herhalde siz, "nasıl olsa yakalanacak, şimdiden geçmiş olsun dileklerimi ileteyim" diyorsunuz.) |
| #10 | |
| Sayın Melnur, Sayın Yağmur, adsl aldığına göre bol bol internete girecek demektir. Bu ise onun kısa zamanda bu hastalığa yakalanacağını gösteriyor. Ben sadece verilere bakarak sonucu tahmin ettim o kadar. :61 Saygılar, |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|