"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| En iyi giyinen lider / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| bugün okuduğum gözcü gazetesinde yabancı bir modacı liderler arasında en iyi giyinenin Mustafa Kemal ATATÜRK olduğunu söylüyor bende bu modacıya katılıyorum ... sizin düşünceleriniz nedir? yoksa ATATÜRK'ten iyi giyinen bir lider mi düşünüyorsunuz... saygılarımla |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Karzima olunca zaten ne giyse zaten farklı ve güzel duruyor... ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| İyi giyimi tam olarak açarsanız daha net cevaplar alınacağına eminim.Yani iyi giyimden kastımız nedir? Bu arada sn.Erdi 'karizma' nedir acaba? __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Hepsi takım elbise giyinmiyormu? Al birini vur ötekine..bütün lider'ler güzel giyiniyor (yan yana koysan hepsi ajan gibi) |
|
| #6 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Evt takim elbise giyiyolar ama her insana takim elbise yakişmiyo herkez mecburiyetten takim elbise giyiliyo . Ben kimin karizma oldugunu hiç düşünmedim yani dikkat etmedim. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
Bence de en iyi giyinen lider Atatürk... __________________
tek gerçek ben'im. | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|