| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Savulun Papa geliyor!!!/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Savulun Papa geliyor!!! Geçtiğimiz günlerde, papa, ilk resmi ziyaretini Türkiye'ye yapacağını açıkladı. Tamam gelsin iyi hoş da, bu adam ilk papa olduğunda müslümanları yok saydı. Üstelik, bizim AB'ye girmemizi hiç istemediğini de rahatlıkla ifade ediyor. Peki ne diye geliyor. Hiç tepki çekeceğini düşünmüyor mu acaba? Kim bilir, belki bizim içinde bir fetva çıkarır ve günahlarımızın affolmasını sağlar. Belli mi olur... :-) |
|
| #2 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| hadii ya burayamı geliyoo.o varya çayır cayır yanmalıı .yüzsüz şey ..utanmadan bide buraya gelıyoo ölemii. inşallah başına bi sürü olay gelirrr kötü belalar yaniii __________________
biz üzerine köprü kuramadıgımız şeye uçurum deriz :74 |
|
| #3 | |||
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Alıntı:
Alıntı:
![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) | ||
|
| #4 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| En son Vatikan Papa nın Türkiyeye gelmesinin gündemde olmadığını söylemişti. Son durum ne acaba? __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #5 | |
| Son durumu bilmiyorum ama bence gelmemesi isabet olur. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Gelsin yaw ne olacak. Geleceği varsa göreceği de vardır :146 __________________
[B][I]İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılamıyorsanız, o yolun sizi doğruya götürmesi mümkün değildir[/I][/B] [url]http://www.subatsogugu.web.tr/[/url] |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Ben de en son geleceğini duymuştum. Ekim ya da kasımda galiba. |
|
| #8 | |
| Halen kesin olmasa da, Papa 16. Benedikt'in, 28-30 Kasım tarihinde Türkiye'de olması bekleniyor. Papa'nın bu ziyaret sırasında Ayasofya'da dua etmek istediği söylentileri var. Dışişleri Bakanlığının 'ayine dönüşmemesi' koşuluyla bu isteğe sıcak baktığı belirtildi. Ancak son kararı hükümet verecek. Ayasofya, İstanbul'un fethinden sonra kiliseden camiye çevrilmişti. 1935'te de ibadete kapatılıp müze oldu. Papa'nın bu dua etme isteğine siz nası bakıyorsunuz??? Sizce bu dua, bir ayine dönüşür mü??? Dönüşse bile, ne olur??? |
|
| #9 | |
| Bu arada ben kendi görüşümü belirteyim. Bildiğimiz gibi, Papa'nın Türkiye hakkındaki görüşleri hiç de iyi değil. Uluslar arası ilişkilerimizi geliştirmeye ihtiyacımız olduğu şu günlerde, Papa'nın ziyareti çok önemlidir. Papa'nın bu ziyareti, Türkiye ile ilgili önyargılarını kırmamız konusunda iyi bir fırsat olabilir. Fakat ne olursa olsun, bizim hakkımızdaki düşünceleri nedeniyle, bu ziyareti desteklemeyen bir yanımda mevcut. |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Papanın ayasofyada ibadet etmek istemesi falan yunanistan ve avrupa birliğinin bizden istekleri ile örtüşür halde. Bu yüzden ayine dönüşmemesi isteniyor. Sıcak bakılmasının sebebide sempati kazanmaktan başka bişey değil. :154 Hıristiyanların günahlarını affetti şimdi biz müslümanlara geldi sıra. :-) Bu adam cennetlik yav :61 __________________
Türkiye Hürriyet ve Vatan Cemiyeti |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|