"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Aşk mı? Maç mı? Biliyorsunuz ki yarın sevgililer günü yarında çok önemli bir maç var.Fenerbahçe UEFA maçı var.sevğilinizle sevğililer gününü birliktemi kutlamak istersiniz.Yoksa arkadaşlarınızla bu önemli maçı izlemek mi istersiniz?Düşüncelerinizi bekliyorum? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| benim ne sevgililer gününü kutlayacak bir sevgilim var nede fenerbahçeliyim... |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Benim de sevgilim olmadıgı için o seçeneği seçemiyorum ama olsaydı seçeneğim bu olurdu tabiki. |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış
Giriş Tarihi: Jan 2007
| Malesef benimde sevgilim yok ama olsaydi sevgilimle hem maç hemde sevgililer gününü kutlardık ![]() |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Aşk'ı her an canlı canlı yaşayabiliriz. Maç ise sadece o an kaçırırsam olmaz. |
| #6 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Feb 2007
| Ben olsaydım sevgilimle vakit geçirmeyi terçih ederdim.Ama benim sevgilim yok ki ![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006
| Eşim Beşiktaşlı... Ben Fenerbahçeliyim... Bayan olmama rağmen de koyu bir taraftarım... Maçı izlemek istiyorum, öyle plan yaptık zaten. Birlikte maç izleyeceğiz öncelikle... Sevgililer gününün benim için çok da bir önemi bulunmuyor. Bir günde hiçbir şey gösterilemez, kanıtlanamaz bence. Neyse, Fenerbahçe'ye başarılar, sevgililere mutluluklar, sevgilisi olmayanlara iyi şanslar diliyorum arkadaşlar... Ve herkese sevgiler... |
| #8 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Sevgiler gününe pek anlam veremıyorum zaten bütün günleri hep tuzak olarak görüyorum.. Ama eğerki anlam katılması gerekse fenerbahçeli olmadığım için sevgilimle vakit gecirmek diyeceğim.. Boran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 13-02-07 19:20 . |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sevgiliyle geçirilmeli bu gün tabiki.Maçıda bir seferliğine izlemesimler canım! |
| #10 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| tabii ki uefa maçı kaçar mı eğer bi sevgilim varsa eminim bu maçı benimle seyredebilecek bir erkek olur![]() __________________
alev aldığımızda herkesin sahip oldukları yanacak..onların yalanları benimse düşlerim |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|