"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| Karate sporu gelişmeli slm arkadaşlar buformun acılmasını nedeni bir savunma sporu olan karate do yu desteklemektir..biliyoruz kii ülkemizde bunun gibi savunma sporlarına pek önem verilmıyoo. eger biz halk olarak bu sporlara ilgimizi gösterırsek inanıyoruzkii sporumuzu bu durumdan kurtaracak.. ii bi yerlere taşıyacagız.bunun için arkadaşlar savunma sporuu olan karate do ya destek verelim.sevgilerle...... www.turkkarate.org www.tukkarate.com __________________
biz üzerine köprü kuramadıgımız şeye uçurum deriz :74 |
| #2 | |
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: İSTANBUL
| Songül Ben Geldim Sonunda |
| #3 | |
| arkadaşlarr lütfen buraya msj yazınn sizlerın spora ilgisi bu kadarmıı __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Apr 2005 Ülke / Şehir: İzmir
| Sayın Songül, Peki bize karatenin tarihçesinden biraz bahseder misiniz? Felsefesi nedir? |
| #5 | |
| karate-do ellerin ve ayakların sistemli olarak egitimleri sonucunda,beklenmedik saldırıların savuşturulmasında gercek bir silah etkisi yaratabilecek güçte olan silahsız savunma şeklidir.kazananın ve kaybedenin kim olduguna karar vermek nihai amac degildir.karate do karaterin,egitim yoluyla geliştrilmesini amaclayan bir mücadele sanatıdır. karate do nihai amacı olarak kazanmayı degil,çalışma ve egitim sonucu tecrübe birikimine sahip olarak karakter mükemmelligine erişmeyi hedef alan bir martial sanattır.aynı zamndagüç ve sistematık çalışma sayesınde her biri etkili ve güçlü silah haline gelen vücudun her bölümünün tümünü kullanmak suretiyle yapılan, bir nefis müdafası şeklidir. karate do vücut hareketlerinin bir bütün halinde olgunluk meydana getirmesini amaclar __________________
| #6 | |
| arkadaşlar karate ile merak etiginiz şeyler varsa yukarıda verdigim sitelere tıklayarak merakınızı giderebilirsiniz. __________________
| #7 | |
| Sayın Songül, Siz buradan bildiğiniz kadarı ile karate hakkında bilgiler verirseniz üyelerimizinde soracakları olacaktır sanıyorum. Saygılar, |
| #8 | |
| ok olabilir.ben herzaman burdayım.bilgi vermesem bile insanların az cok karate hakkında merak ettıklerı soru vardır heralde . sorsunlar merak ettıklerını bende cvp veriyim.hem insanlar verdigim bu sitelerden daha çok bilgi alabilir...yeterice ii hazırlanmış bir site bunlar.. karatenin içinde olan insanlar bu sitelerı hazırlayanlar.. __________________
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Peki sizin karateye ilginiz nasıl? Bı işi mi yapıyorsunuz? |
| #10 | |
| sayın CENGİZ, evet ben bu sporu yapıyorum..hemde severek yapıyorum ![]() __________________
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|