"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
Kayıtlı Okur Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bundan birkaç ay önce duymuştum ve duyduğumda tüylerim diken diken oldu inanmakta zorluk geçtim.Günümüzde artık bunlarda oluyor.Ben size meseleyi anlatayım cani baba bir gün kızına tecavüz edip kızı babasında hamİle kalıyor hamileliği boyunca kızı bi odaya kilitleyip her yerle iletişim kurmasını engelliyor kız artık dayanamayıp nasıl başarabildiyse babasına beş kez kurşunlayıp öldürüyor.Bunun üstüne cani baba ölmeden önce söylediği sözleri bunlar olmuş:bir insan ekip büyüttüğü bahçenin meyvesini tatmadan başkasına tattırabilirmi diyor.kızda hapislik olmuş.ben bu insana söylecek söz bulamadım ne desem az gelir .Düşüncelerinizi bekliyorum? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| Rıza ile olsa,ne kadarda akıl sınırlarımı zorlasada mide bulandırıcı olsa da anlayışla karşılarım bir ensest ilişkiyi;kimsenin yaptıgı bizi ilgilendirmez.Ama bir baba öz kızına tecavüz ediyor.koruyucu,savunucu ve güveni içinde bulunduran bir kurum...yazacak söyleyecek bir şey bulamıyorum,bana göre bir kadının başına gelebilecek en büyük felaket... ![]() |
| #3 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Gerçekten üzücü bir olay herşeyi belirtmişsin zaten sölenecek bir şey bulamiyorum, insanlarin bu kadar da duygusuz,mide bulandirici hale gelmesini bir daha istemiyoruz artık bu tür olaylara son vermek gerekiyo artık bir daha bu tür olaylarla karşilaşmayız inşallah başka ne diye bilir ki bir insan bu olaya.. Boran Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 14-02-07 21:58 . |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Baba tatmadan başkası tatarsa ayıp oluyormuş... Böyle bir babayı evladı öldürmeden başkasının öldürmesi de biraz ayıp olurdu doğrusu... Mide bulandırıcı... |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Bu tarz konularda konuşmayı bile sevmiyorum aslında,bahsi bile korkunç.Adam normal değilmiş bence.Ar damarı çatlamış lafı bile milyon kez az kalır. |
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007 Ülke / Şehir: istanbul
| Alıntı:
size sonuna kadar katılıyorum bencede böyle bir babayı evladın öldürmeden başkasının öldürmesi de biraz ayıp olurdu gerçekten iğrenç ötesi bir olay | |
| #7 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007
| Benim de tüylelerim diken diken oldu helal olsun kıza çok iyi yapmış. |
| #8 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006
| Kız ceza evinde.. İşte iyileştirmek bu olsa gerek..Bir baba trajedisi değil,anlayış sapkınlığı..Baba da değil zaten insan bile değil.. Ben kızın piskolojisini ceza evinde tecritte iyileştirmelerini takdir ediyorum.Tamda onlara yakışır bir vaziyet.. __________________
“kadınım” demek suçtur, yasaktır ve utanma ve tecrit ve ölüm sebebidir! |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: amasya
| sayın hewal, konunun çirkinliği kadar; duymamış ve görmemiş insanlara bunları göstermek veya tekrar hatırlatmak da o kadar hoş bir şey değil diye düşünüyorum. dünyada ve ülkemizde milyonlarca tartışılacak, konuşulacak konu içerisinden bunu seçmenizi yadırgadım. elbette akılla bağdaşmayacak kadar çirkin bir eylem. tamamen cehaletin ve günümüz medyasının akılsız ellerinde işlenen cinsellik ve şiddet bilinçaltılarının kendini ifade ediş şekli diye düşünüyorum. __________________
"bir daha bu ayakkabılarla gelme bu kente çocuk bana bir numara büyük geliyor ayrılık" gökçeşair |
| #10 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Konuşulacak ne varki artık. İnsanlığımızın ezildiği ve insan olma vasfımızın tamamen ayaklar altına alındığı bir görüntü bu. Hangi zihni tasavurlarımız kabul edebilir bu gerçekliği.Aile yapımızın hızla erozyona uğradığı, paranın her şey olduğu, hayatımızın her alanını meta ile ölçtüğümüz bir toplumsal yaşantımızda, bu tür ailesel ve toplumsal vahşetlerle karşılaşmak mümkündür.Geleceği hiç parlak görmüyorum. |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|