"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2005
| Evet sevgili yaziyaz ekibi oyunlarla aranız nasıl? Oyun oynamayı severmisiniz yoksa sadece zaman kaybı olarak mı görüyorsunuz? Hangi oyunları oynuyorsunuz ve bu oyunlara sizi baglayan şeyler nelerdir yada en çok haz veren şey nedir? Birde oynadıgınız oyunların küçük bir açıklamasını yapabilirseniz daha açıklayıcı olabilir. Ben oyunu pek sevmezdim ama daha önce online oyun oynamama ragmen hiç birisi knightonline kadar beni kendisine bağlamadı.Gece rüyalarıma bile girdigi olmuştu. Oyun 2 farklı ırktan meydana geliyor ve bu 2 ırkın birbirleriyle olan şavaşını anlatıyor.Orclar ve humanlar.Her ırk 5 farklı karekterden oluşuyor.Mage(büyücü),Warrior(dövüşçü),Priest(papa z),archer(okçu),assasian(bıçakçı) Karşı ırkla savaşabilmek için kendinizi geliştirmeniz gerekiyor.Oyundaki yaratıkları öldürdügünüz zaman kazandıgınız exp puanlarıyla lvl atlyarak ve üzerinizdeki elbise takı ve silahları geliştirerek yapabilirsiniz. FRP Tarzı bir oyun .Fantastik,kan olmaması ve oyunda gördügünüz her karekterin bir insan olması bambaşka bir dünya haline getiriyor oyunu,beni cezbedeb tarafları bunlar. ya sizlerin? |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Hareket Halinde
| Benimde başımda ÖSS diye bir bela olmasına rağmen haftada en az 7 saat online olarak counter-strike oynuyorum.... Taktik,serilik ve refleks gerektiren bir oyun... Hızlı düşünüp karar verip uygulayan kazanıyor... Tavsiye etmem çünkü hastalık yapıyor Tabi online oynarken alınan zevki tarif edemem __________________
He He |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Ben bu sıralar araba yarışı oynuyorum.Need for speed carbon. ![]() |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Nov 2006
| Playstation2 hastası diyebilirim oyun oynamak benim için ayrı bir zevk.. ps3'üde sabırsızlık ile bekliyorum. oynadığım oyunlar WE..RE..GT bilerek kısa yazdım oyun hayranları çözmüştür şimdiden. .. |
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: Gaziantep
| Ben yılan oyununu çok seviyorum eski bir yılan oyunu olmasına ragmen bilenler olabilir volfied hala sıkılmadan oynuyorum.. |
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Pc oyunları,multiplayer oyunlar ve ara sıra arkadaşlarla 101 oynuyorum.Oyunlarla aram oldukça iyi ![]() |
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Vazgeçilmezim satranç. Ondan sonra da Middle Eart II __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hemen hemen tüm strateji oyunlarını oynadım ve hala Medieval Total War 2'yi sıkılmadan oynuyorum. Ayrıca aşırı bağımlı derecede bir World of Warcraft oyuncusu idim ama atlattım ![]() __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bazen es dost okey oynuyoruz,bu gunlerde satranca merakim var. __________________
dusune bahcemizde hakimiyet kuramadikca bilincalti zararimiza calisacaktir. |
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Satranca başlayıp sonra da benim gibi bağımısı olmayın Sayın Merih. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|