| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Chavez: "Ölürsem sorumlusu Bush'tur"/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Dünya'daki gelişmeler, Dış ilişkiler, Avrupa Birliği |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez, kendisine bir şey olduğu takdirde, sorumlusunun ABD Başkanı George Bush olacağını söyledi. ABD'li din adamı Pat Robertson'ın, Chavez'e karşı suikast düzenlenmesi gerektiği yolundaki sözlerini yorumlayan başkan Chavez, ''bana bir şey olursa, sorumlusu tek kişi olacaktır, ABD Başkanı George Bush... Katil, o olacak'' dedi. Devlet başkanlığı sarayında taraftarlarına konuşan Chavez, Robertson'ın, yaptığı açıklamayla ABD'yi yöneten siyasal seçkinlerin arzusunu yansıttığını iddia etti. http://www.cnnturk.com/DUNYA/haber_d...haberID=120968 __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Sen şuursuz gibi konuşurken bunları düşünme !!!:-) Korkunun ecele ne faydası var!!:-) __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Chavez´in yaptiklarina bakmadan incelemeden kulak arkasi edip, Chavez paranoyasi baslamis bile ![]() __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Fidel Castro ya Sayısız Suikast Girişiminden sonra bencede bunu demesi gayet normal CIA ve FBI ve tüm bunun gibi örgütler tarafından tehdit altında chavez.. __________________
imzalarınız ateşe verdi kibritin torpilini ve yandı okul önlükleri, üniformalarda saklanan büyük teröristler yarattınız! [ Uzun Bir Süre için Yok ] |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Hiç olmazsa ABD'nin şaşırtılmış hedeflerle halkı uyutmasına engel olacak bir açıklama.. Fakat "Ben ölürsem bunun sebebi Amerika ve onun Politikalarıdır" dese daha doğru ve anlamlı olurdu diye düşünüyorum. Sonuçta Bush gider, yerine başkası gelir, aynı şeyleri savunursa (ki öyle olacak), ve halk tüm sorumluluğu Bush'a yüklemişse ne anlamı kalır? |
|
| #6 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| vay koca chavez vay........... bence bu soz son derece yanlıs... Halkların Olumunden ABD sorunmludur demesi lazımdı......... Ki zaten bunuda herkes biliyor __________________
Yaşasın Tam Bağımsız Ve Gerçekten Demokratik Türkiye tuqu Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-01-07 20:24 . |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kendi ölümünden sonra bir ABD darbesine karşı Chavez 2milyon adet keleş(tüfek) dağıtmış halka. __________________
Birer birer, biner biner, biner ölürüz Yana yana, döne döne, yine geliriz ay canım Biz dostu da düşmanı da elbet biliriz Vurulup düşenler gülüm, darda kalmasın ay canım |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Bush, Chavez'i bu açıklamadan sonra öldüremez, daha doğrusu öldürürse tarihinin en büyük hatalarından birini daha yapmış olur. Suskun Latin Amerika zaten bir ateş bekliyor onun da Chavez'in ölümü olmasının sonuçlarını ABD açısından düşünemiyorum. Oyüzden Chavez'in bu açıklamasını yerinde ve zamanında buluyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #9 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| chavezle ne alıp veremediğiniz var...yani ülkesin sömürülmesine izin vemeyen bir lidere karşı...ayrıca kominizm bu ülkenin düşmanıdır görüldüğü yerde ezilmelidir sözünü daha önce M.KEMAL tarafından söylendiğine dair bir yazı okumadım. |
|
| #10 | |
Onay bekleyen
Yazar Adayı Giriş Tarihi: Sep 2006
| Chavez'in niyeti kötö değil bu laf ile ama yine de daha açıklayıcı konuşablirdi. Belki de konuşmuştur. Burada özetidir. Çünkü onun BM konusması çok harikaydı... __________________
Yaşasın Tam Bağımsız Ve Gerçekten Demokratik Türkiye Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 11-01-07 22:51 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|