"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2005 Ülke / Şehir: İstanbul
| Kan grubu B ise kaçın!!! Bu günler de, Japonya ve Çin gibi uzakdoğu ülkelerinde, kan gruplarından karakter tahlili modası var. Zaten topu topu 4 grup olan kan gruplarından nasıl bir tahlil yapılır anlamadım... Söylenenlere göre, kısaca, kan grubu A olanlar: Hoş görülü, sevecen, idealist... B grubu olanlar: Bencil, cimri, kötümser... 0 olanlar: Gösterişi sevmeyen, yalın tipler... AB olanlar ise Hem A, hem B, hem de 0 grubunun özelliklerini taşırlarmış. Şimdi yazılanlara bakıldığında, kan grubu B olanlar, tam bir olumsuzluk abidesi gibi gösterilmiş. Tabii bu gruptan olan kişiler tarafından, yazılanlara büyük bir tepki gelmiş ve olayı bilimsel bir platformda açıklamaya gerek duyulmuş. Bilim adamlarının yapığı açıklamalara göre: Kan grupları, insanlara karakteristik özelliğini veren milyonlarca genden yalnızca birisiymiş ve yazılanlar gibi çok belirgin özellikler göstermeleri neredeyse imkansızmış. Fakat bu açıklamalar bu modayı hiç etkilememiş tabi... Söylenenler ne olursa olsun bana göre hava hoş, A grubundanım nasıl olsa. Onu B grubu olanlar düşünsün :-) ... |
| #2 | |
Guest Mesajlar: n/a
| Benim kan grubum A RH + :61 |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: istanbul
| Bir B kan grubu taşıyıcısı olarak,ateş düştüğü yeri yakar diyor ve aforoz edilmemeyi umuyorum ![]() __________________
İnsanların değeri bir kesirle ifade edilecek olursa,payı,gerçek kişiliğini,paydası da kendisini ne zannettiğini gösterir.Payda büyüdükçe kesrin değeri küçülür. emre Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-08-05 10:28 . |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Kan guruplarıyla ilgili bu tespitler bana çok mantıklı geldi. Tanıdığım tüm A gurubundan olanlar sıcak kanlı(ben de dahil) :-) __________________
[B][I]İlerlediğiniz yolda hiç bir zorlukla karşılamıyorsanız, o yolun sizi doğruya götürmesi mümkün değildir[/I][/B] [url]http://www.subatsogugu.web.tr/[/url] |
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| dinlerin nasil bir düsünce mekanizmasi sonucu filizlendigi, varliklarini sürdürdügü anlasiliyor. Ne alakasi var diyeceksiniz. Böyle bir düsünce takkesi ile neler yapilir neler:-) __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal |
| #6 | ||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
| |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|