Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski29-08-05, 12:39  #1
cyrano

cyrano'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jul 2005
Ülke / Şehir: İstanbul
Kan grubu B ise kaçın!!!

Bu günler de, Japonya ve Çin gibi uzakdoğu ülkelerinde, kan gruplarından karakter tahlili modası var. Zaten topu topu 4 grup olan kan gruplarından nasıl bir tahlil yapılır anlamadım... Söylenenlere göre, kısaca, kan grubu A olanlar: Hoş görülü, sevecen, idealist... B grubu olanlar: Bencil, cimri, kötümser... 0 olanlar: Gösterişi sevmeyen, yalın tipler... AB olanlar ise Hem A, hem B, hem de 0 grubunun özelliklerini taşırlarmış.
Şimdi yazılanlara bakıldığında, kan grubu B olanlar, tam bir olumsuzluk abidesi gibi gösterilmiş. Tabii bu gruptan olan kişiler tarafından, yazılanlara büyük bir tepki gelmiş ve olayı bilimsel bir platformda açıklamaya gerek duyulmuş.
Bilim adamlarının yapığı açıklamalara göre: Kan grupları, insanlara karakteristik özelliğini veren milyonlarca genden yalnızca birisiymiş ve yazılanlar gibi çok belirgin özellikler göstermeleri neredeyse imkansızmış. Fakat bu açıklamalar bu modayı hiç etkilememiş tabi...
Söylenenler ne olursa olsun bana göre hava hoş, A grubundanım nasıl olsa. Onu B grubu olanlar düşünsün :-) ...
cyrano is offline  
Eski29-08-05, 12:48  #2
petricli
Guest

Benim kan grubum A RH + :61

Eski29-08-05, 17:12  #3
emre

emre'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Aug 2005
Ülke / Şehir: istanbul

Bir B kan grubu taşıyıcısı olarak,ateş düştüğü yeri yakar diyor ve aforoz edilmemeyi umuyorum

emre Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 30-08-05 10:28 .
emre is offline  
Eski30-08-05, 17:40  #4
selim_06

Kan guruplarıyla ilgili bu tespitler bana çok mantıklı geldi.
Tanıdığım tüm A gurubundan olanlar sıcak kanlı(ben de dahil) :-)
Eski01-12-05, 14:22  #5
canugur

dinlerin nasil bir düsünce mekanizmasi sonucu filizlendigi, varliklarini sürdürdügü anlasiliyor.
Ne alakasi var diyeceksiniz.
Böyle bir düsünce takkesi ile neler yapilir neler:-)
Eski01-12-05, 15:24  #6
spartaküs
Guest

Alıntı:
Sayın petricli şöyle demiş:

Benim kan grubum A RH + :61
herşeye rağmen bir ortak yanımız çıktı ikimizde höşgörülüyüz

Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 08:57.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)