"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Sevgiliniz size seni seviyorum dediğinde neler hissedersiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sevgiliniz size seni seviyorum dediğinde neler hissedersiniz? sevdiğim bana seni seviyorum dediğinde sanki o an dünyalar benim oluyor bir anda tüm dertlerimi unutup sadece onun gözlerinde güzelliği görüyorum kalbim hızla atmaya başlıyor ve kalbimin içini tuhaf tatlı bir duygu kaplıyor sanki bir anda başımdan aşağı buz gibi sular iniyor ancak o sular beni üşütmek yerine ta kalbimin içine kadar ısıtıyor o an bende sevgimi söylemek istiyorum ancak seni seviyorum sözü o duyguların içinde kocaman gül bahçesindeki tek karanfil gibi kalıyor tabiyki her zaman nadir olan daha değerlidir ama insan o an tüm gül bahçesini ayaklarının altına koyası geliyor. ve kalbimdeki sevdayı söyleyecek kelimeleri bir araya getirmekte zorluk çekiyorum dünyanın en güzel kelimelerini düşünüyorum ama bulamıyorum çünkü benim sevgilim en iyinin daha iyisine layıkdir diye düşünüyorum... ya siz ne düşünüyorsunuz ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Ben o anda hiçbir şey düşünemiyorum. Hayatta hiçbir şeye değişilemeyecek anlardan biri. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #3 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Bi yaşasak acaba neler olacak ![]() |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| sanırım öyle bir anda kulaklarımı ellerimle kapatırdım. "Eyvah nasıl etsem de kendimden uzklaştırsam, kaçsam" diye hızlı hızlı düşünür ve bir bahaneyle kalkıp giderdim. __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Karşınızdakine haksızlık yapmış olmaz mısınız ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Jun 2006
| Bilakis, kendimden önce başkalarını düşünürüm hep. İnsan kendine dönüp bakabilmeli her konuda, her zaman. Karşısındaki insanları üzecek en küçük şeye bile izin vermemeli seviyorsa eğer gerçekten. Bu uğurda sevdamı da içime alıp rahatlıkla gidebilirim. Çünkü sevmek için sevgilimle yan yana olmaya ihtiyaç duymam. Kendim için seviyor olacağımdan görüntülerle de sözlerle de eksilip artmaz. Haksızlıktan öte sevgilime hakkını vermek olur. Yani seviyorsam eğer hak eden biri olacaktır muhakkak ve ben de böyle yaparak ona üzülmeme, mutlu olma hakkını vermiş olurum. Ayrıca öyle kolay kolay söylenmemesi gereken, özel anlamlı, değerli, büyük kelimelerle güzel sözler beni her zaman korkutur. Garip gelecek ama bu konuda kompleksim vardır. Kulaklarımı kapatmam ondandır. Hep hak edemeyecekmişim gibi gelir. O yüzden ne zaman bana biri güzel söz söyleyecek olsa altında ezildiğimi hissedip kaçıp giderim. Söylenmesin böyle sözler, duymasın kulaklarım. Hatta içten içe duymak istesem de duymamalıyım. Ama bütün insanlar birbirini sevmeli, söylemeli, yaşamalı çünkü gerçekte güzel ve mutluluk verici bir his. Sadece benim kendime yarattığım dünyaya göre değil. Hepiniz alabildiğine sevmelisiniz ve sevgileri sere serpe birbirinize söylemelisiniz. Şairin dediği gibi; Sevgi kurtaracak dünyayı… __________________
"Dürüst insanların ceza görmeden ülkelerine hizmet edebilecekleri zaman henüz gelmedi" Isidore de ROBESPİERRE (1794'ten beri) |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Jul 2006 Ülke / Şehir: Denizli
| Gerçekten değer verdiğim birisi bana "Seni Seviyorum" derse,ona sımsıkı sarılmak isteği duyuyuyorum. |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Türkiye
| Ben hiç birşey hissetmiyorum, sanırım yalış insanla beraberim.. __________________
Ya özgür olacağız, ya da kahramanlar gibi öleceğiz. |
|
| #9 | |
Ayrıldı
Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Seni seviyorum derken bana bunu hareketleriyle veya gözleriyle de tasdiklemiyor maalesef ve artık bu konuda ona inanmıyorum, inancım kalmadı. Bana seni seviyorum dediğinde içimden ona kahkahalar atıyorum... __________________
Zaman hiç bir şeyi silmiyor, kimi anları örtüyor, yalnızca... |
|
| #10 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Anlatılamaz ki bu kelimelerle ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|