"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
elinizdeki sihirli değnekle dünyadaki neleri değiştirirdiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| elinizdeki sihirli değnekle dünyadaki neleri değiştirirdiniz? herkezin aklından elimde olsu bunu değiştirirdim şunu şöyle yapardım bunlar işi bilmiyor falan dediğiniz olmuştur.işte size güzel bir fırsat gerçektende dünyadaki olayları değiştiremesenizde en azından bizim düşüncelerimizi değiştirebilirsiniz. bir şeyleri değiştirmenin ilk yolu kafamızı değiştirmektir... yorumlarınızı bekliyorum ![]() |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Mar 2006
| Madem kafamizi deyistiricez ise hemen basliyalim öyleyse ilk olarak burdan. ARKADAŞLAR ES GEÇMEYELİM LÜTFEN TANIDIKLARINIZA YOLLAYIN OYLAMADAN SONRA .. Subject: dunyanin en guzel ulkesi Dünyanin en güzel ülkesi seçiliyor ve Türkiye su anda 4, sirada.Oylarimizla birinci yapabiliriz.Haydi arkadaslar oylayalim . http://www.thevotenation.com/ adresine girerek Türkiyenin karsisindaki LIKE sekmesini isaretleyelip listenin en altındaki VOTE 'a basiyoruz. Bu mesaji tüm arkadaslara yollayin. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| elimde sihirli bir degnek olsa savalara zorla asker olarak alinan kucuk cocuklarin hayatini guzellestirirdim ve yasadiklarini hic yasanmamis olarak onlarin beyinlerinden ve psikolojilerinden silerdim |
|
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Jul 2006
| Bu güzellik yarışmasını kazanmamı sağlardım. |
|
| #5 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| güzellik yarışmalarında adaylara sorulan değişmez soru:D cevap çoğunlukla barış kardeşlik olur.Tabi ki dorusu da budur ancak bunların değişmesi için sihirli değneğe değil düşünmeye ihtiyaç vardır. |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Feb 2008
| Alıntı:
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|