Dergi

Blog

Evrim

Marksizm

Yazıyaz Forum RSS beslemesi

Bu nedir?

"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

2. Geleneksel Yaziyaz Amator Şiir Yarışması

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski20-02-07, 19:37  #1
maxim

maxim'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Oct 2006
Ülke / Şehir: i s t a n b u l
Boş Laflar :)

Arkadaşlar. Tv'lerde , gazetelerde alanının önde giden isimleri basın toplantılarında, röportajlarında öyle klişe, öyle boş açıklamalar yapıyorlar ki hepsinin yerine geçip aynı açıklamaları yapabilecek konuma geldim uzmanlığım olmadığı halde Sizin de duymaktan sıkıldığınız boş laflar var mı arkadaşlar? Ben başlayayayım yazmaya:

diplomatlar : (daha boş konuşanları yok)
*Çok verimli bir görüşme oldu... * Karşılıklı hassasiyetlerimizi ilettik... *Bundan sonra daha güçlü bir işbirliği ile çalışacağız... * Kaygılarımızı dile getirdik... *Barış için daha güçlü adımlar atmaya karar verdik... *Bizim de bir sınırımız var, sabrımızı zorluyorlar...

Futbolcular : * Artık önümüzdeki maçlara bakacağız... *Bizim için her maç final...
*Gol atmak değil, önemli olan kazanmak benim için...

maxim Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 20-02-07 19:47 .
maxim is offline  
Eski20-02-07, 21:01  #2
barış

Giriş Tarihi: Nov 2006

Siyaset: Dokunulmazlığı kaldıracağız.
Eski23-03-08, 22:42  #3
oguzoglu

oguzoglu'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2008

Alıntı:
Sayın maxim şöyle demiş:

Mesajı Göster
Arkadaşlar. Tv'lerde , gazetelerde alanının önde giden isimleri basın toplantılarında, röportajlarında öyle klişe, öyle boş açıklamalar yapıyorlar ki hepsinin yerine geçip aynı açıklamaları yapabilecek konuma geldim uzmanlığım olmadığı halde Sizin de duymaktan sıkıldığınız boş laflar var mı arkadaşlar? Ben başlayayayım yazmaya:

diplomatlar : (daha boş konuşanları yok)
*Çok verimli bir görüşme oldu... * Karşılıklı hassasiyetlerimizi ilettik... *Bundan sonra daha güçlü bir işbirliği ile çalışacağız... * Kaygılarımızı dile getirdik... *Barış için daha güçlü adımlar atmaya karar verdik... *Bizim de bir sınırımız var, sabrımızı zorluyorlar...

Futbolcular : * Artık önümüzdeki maçlara bakacağız... *Bizim için her maç final...
*Gol atmak değil, önemli olan kazanmak benim için...

Boş değil de, klişe demek daha mı doğru olur?

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 03:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)