"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Bugün Gazetesi... / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006 Ülke / Şehir: Ankara
| Bir şey dikkatimi çekeli epey zaman oldu.Buraya yazmayı aklımdan geçirmemiştim ama nedense yazmış bulundum. Bilmiyorum başka yerlerde de oluyor mu ama:burada bugün gazetesi ücretsiz dağıtılıyor.Sabahları Ankara metro çoıkışında buna rastlamak hiç de zor değil...Asıl garip aynı gazeteyi para ile satıyorlar da...Her şeye şüphe ile yaklaşmak istemem ama bu olay devam etmekte hala... Sizce bunun nedeni ne olabilir?Kim ya da kimler tarafından yaptırılmış olabilir? __________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Ben hiç rastlamadım Sayın NİLSU.. Bence çokta önemli bir nedeni olamaz.. __________________
Ölüm nerdn ve nsl gelrsegelsn savaş sloganlarmz kulktan kulğa yaylcaksa ve silhlarmz eldnele geçckse bşkalrı mitralyöz sesleryle savaşvezafer naralryla cenazlrmze ağt yakcklrsa ölüm hşgldi safagldi |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: Evrenin Merkezi
| Niyeti de açık olsa gerek. Zorla beyne girim operasyonu demeye dilim varmıyor ama herhangi bir demokratik ülkede seçim hakkı tanınır herhalde. Yahut demokrasi ve eşitlik özlemi duyan bir bireyden beklerim bunu ben. __________________
SAYGILAR ------------ Yarın elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir! (NECİP FAZIL KISAKÜREK) |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Bakırkoy'de Cumhuriyet meydanında parti yayımlamasında 10 Ytl olan(üzerinde bu fiyat yazıyor) komünist dergisinide bedava dağıtıyolar - DI... Bunların farklı amaçları olmasa gerek!!! ![]() __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... |
|
| #5 | |
| O z<aman saatler hep aynı...Sabah saatlerinde,genelde kalabalık metro duraklarına gidin mutlaka rastlarsınız.Hele Sıhhıye çıkışında...Önemli nedeni olmaz< diyorsunuz ama bana bu süre aşımından sonra hiç de öyle gelmiyor.Tercüman gazetesinin yazarlarının aktarıldığı bir gazeteye şüphe ile bakmamak elde değil...En başta tamam,fazladır,dağıtıyorlar şeklinde bakıyordum ama bu iş uzadı.Bu yılın(okul dönemi açısından)başından beri devam ediyor bu olay...Sağ kanatta yer alan bir gazete olarak AKP'den bahsetmesi normal fakat:bu kadar övmesi nelere alemet bilemiyorum... __________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... |
|
| #6 | ||
| Alıntı:
İlerlemiş olduğunuz yolda başarılar dilerim,konu başlığına ve sorularıma uygun şeyler yazarsanız sevinirim. Saygılarımla... __________________
sÜpÜrGeSiNi eLiNdEn dÜşÜrMeYeN BiR cAdInIn lAnEtİ oLmAlı bU...yA dA kOcA bİr şEhRe TanRıNıN iHaNeTi... | |
|
| #7 | ||
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Alıntı:
Bugün de aynı kaynağın gazetesi... Yani , Fethullah Gülen yayınlarındandır Bugün gazetesi.. Normaldir ücretsiz dağıtılması.. | |
|
| #8 | |
| Yıkanmayacak beyin zaten yıkanmaz..yıkanacak zaten bugün olmazsa yarın.. Bence bu çabalar boşa artık kimsenin beyni kolay kolay yıkanamaz.. Yıkanan yıkanmış.. (Bu ne ya deterjan reklamı gibi )__________________
Ölüm nerdn ve nsl gelrsegelsn savaş sloganlarmz kulktan kulğa yaylcaksa ve silhlarmz eldnele geçckse bşkalrı mitralyöz sesleryle savaşvezafer naralryla cenazlrmze ağt yakcklrsa ölüm hşgldi safagldi |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Ben bugün gazetesini okumam ki sahipleniyim, aynı olayın dergi versyonunu aktardım sadece ne olduğuna bakmıyorum adı ne olursa olsun.. __________________
Silkin doğrul artık günü geldi kavganın Mehmet olup dağlar da destanlar yazmanın... | |
|
| #10 | ||
| Alıntı:
Ben rastlamadım açık konuşmak gerekirse... Türkiyedeki en pahalı gazetelerden biri ve iyide satılıyor.. Neden gerek duysunlarki.. Hadi önceden olsa neysede.. Zaman gazetesi bedava dağıtılıyor diyenin tarafsızlığından şüphe ederim.. İftira bile diyebilirim.. __________________
Ölüm nerdn ve nsl gelrsegelsn savaş sloganlarmz kulktan kulğa yaylcaksa ve silhlarmz eldnele geçckse bşkalrı mitralyöz sesleryle savaşvezafer naralryla cenazlrmze ağt yakcklrsa ölüm hşgldi safagldi | |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|