| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Tanrı'nın yerinde olmak ister miydiniz ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Diğer kategoriler dışındaki her şey |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Evet arkadaşlar birlikteliğimize yeni bir konuyla devam ediyoruz. Soru başlıkta yazıyor,açıklamalı düşüncelerinizi bekliyorum. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #2 | |
İnançlar ve Dinler ![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: şarap şişesi..
| Olduğuna inanmadığım bir şeyin yerini almayı hiç düşünmemiştim açıkçası.. |
|
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Bu arada yazılarımı begenmezseniz önce bana mesaj atın veya yazın açıkca eleştiri kabulumdür yeterki açık olsun sevgilerimle marimari ![]() | |
|
| #4 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
![]() Örnegin tanrinin yerinde olsaydim; önce Ömer Hayyam´in, sonra da Sair Esrefin ve son olarak, Neyzen tevfik´in ismini listeden cikarirdim..... saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
|
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Alıntı:
Peki inanmadi iseler onca şiiri niye yazmışlar??? ögrenmek istiyorum...saygılar marimari | |
|
| #6 | |||||
| Alıntı:
Bir dünya kuruyorsam bu dünyada haksızlığın en zararsızı bile olmaz, herkes eşit olurdu. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sonuçta tartışma formu burası ve herkes tartışarak bir şeyler öğrenmeli diye düşünüyorum. Ayrıca yazılanların beğenilmemesi diye bir olay olamaz, sadece yazılanlara katılmayabiliriz. __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel barış Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-02-07 14:26 . | ||||
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Alıntı:
Konuyu fazla dagitmamak icin detaya giremeyecegim. ama bir örnek simdilik yeterli bence, "Sarap testimi kirdin Zevk yolumu tikadin Nar rengi sarabimi yere caldin Yoksa serhos sen misin tanrim?" Bir de Hayyamin, kendisini yargilayan Semerkant, kadilarin kadisi Ebu Tahir´e verdigi kisa yanitin pasajini verebilirim. Kadi; “Arasira, günese yardim eden gölgelerin bulundugu camilere giderim.. Oralarda uyurum..” demissin. “Sen zindik misin?" der. Hayyam; Ben, yargidan korkup secde edenlerden degilim. der ve devam eder, "Hikmet yumurtlayan ulema takimi ile de sonsuza kadar cennette kalmak itemiyorum" saygiyla __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm | |
|
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Dec 2006 Ülke / Şehir: Aydın-Erzurum
| Tanrının yerinde olsaydım, tanrılığı ortadan kaldırırdım herhalde.... __________________
Kural Kuralsızlıktan Daha İlgi Çekicidir! |
|
| #9 | |
| Bir bankanın sahibi olduktan sonra o bankayı ortadan kaldırmak nekadar doğru olurdu? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
|
| #10 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| Tanrı olmak güzel şey, eğlenceli şey.. Daha çok edebi eserler veriridim. Daha cok kitaplar yazardım ve narsizmimi daha üs seviyeye çıkartır insanları savaşlarla yok eder, onlara işkence eder, açlıktan öldürür, hastalıklarla eritirdim.Kapitalizmin hayanlaştıran politikasını tüm Dünya'da daha etkili kılar, daha fazla insana acı verirdim...Bunlar gerçek Tanrı'nın yaptıkları İşte ben de tam bunların tersini yapardım.. Saygıyla.. __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 22-02-07 22:36 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|