| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Milliyetçilik Böyle Olur/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Tüm siyasal ideolojilerin özgürce incelenip tartışılabileceği bölüm. |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Vatan Gazetesi, İP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Semih Koray'la röportaj yaptı: ‘Milliyetçilik böyle olur!’ (...) Ee peki nasıl çıkacağız biz buradan? Bu kez insanlığı Batı’nın kurtarması zor görünüyor. Çünkü Avrupa zirveyi çoktan aşıp, inişe geçmiş vaziyette. Tarihte bütün uygarlıklar zirveye çıktıktan sonra, durur ve merkezileşir. Avrupa da şimdi “Benim insanlık için yapabilecek başka bir şeyim yok” diyor zaten. Çünkü kuracak bir geleceği yok. Ama Türkiye’nin var. Türkiye’yi hala diri ve ayakta tutan da bu. Hatta Türkiye’de kurulacak gelecek bütün insanlığın geleceğini dahi etkileyecek bir şey. Ben bunu söylediğimde reddeden bir Avrupalıya hiç rastlamadım. Türkiye hem pek çok geri kalmışlığı, ama hem de pek çok konuda ciddi birikimi olan bir ülke. Burada her şeyin en iyisiyle en kötüsü bir arada yaşıyor. Öyleyse iyiler nasıl galip gelecek; onun bir formülü var mı? Türkiye’nin yakın geçmişinde çok kuvvetli bir Cumhuriyet devrimi var. Bence o devrimin tekrarlanması şeklinde değil, ama bugünün koşullarında, sistem dışına çıkarak, o devrimin devamıyla galip gelmek mümkün. İyiler azınlıkta olsa bile bu mümkün. Zaten hiçbir ilerlemeyi çoğunluklar yapmamıştır. İnsanlığın geleceğini çoğunluğun onayını alan, ama hep azınlıkta kalan insanlar kurmuştur. Bunu yine yapabiliriz. (...) Tümü linkde; http://www.ip.org.tr/lib/pages/detay...ay&idhaber=520 |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005
| Fedai kardeşim milliyetçilik öyle değil, böyle olur. http://www.yaziyaz.com/forum/showthread.php?t=5261&highlight=perin%E7ek __________________
Beni öldürmeyen her şey, beni daha güçlü yapar. Beyin Fırtınası Geri Döndü |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: ankara
| bu verdiğin linkteki resimlerin tartışmaları çok kez yapıldı yanlış hatırlamıyorsam... dogu perinçeğe ajan veya gazeteci de ne dersen de... iki koşulda da abes bir tarafı yok bu resimlerin,nedir hala bu resimlerin her tartışmada ortaya atılması ? __________________
aşk olsun size çocuklar, aşk olsun !!! |
|
| #4 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Ben daha doğu perinçek'e güvenemiyorum zaten ![]() Sistem içinde gelip giden biri gibime geliyor,o da bence,Mehmet Ağar'ın "yanlış anlaşıldım" dediği açıklamalarını yaparken emir aldığı yerlerden alıyor bazı şeylerini,bu yüzden milliyetçilikle pek bağdaştıramayacağım,hiçbirşeyle hem de! __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #5 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Daha siz, Perincek´in Dünyada Türk diye bir sey yoktur yazilarini okumamissiniz anlasilan ![]() amma da -O- dönüsü degil mi? __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #6 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Aynen öyle.Bir ateist bir müslüman,artık nabza göre şerbet olayını da aştı bu:p __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
|
| #7 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Amerikalı sözde araştırmacıların Türkiye'deki Türkler gerçek Türk değildir '' demesi üzerine, Perinçek ''gerçek Türk geni diye bir şeyin olamayacağını'' yazmıştır. Ben bu yazıyı Bilim ve Ütopya dergisinde okudum. O yazıda, gerçek Türk geni hangisidir, Ata'nınki mi, Attila'nın mı, Mete'nin mi , diye soruyordu. Arkasından ulusların değişik kavimlerin karışımıyla oluştuğunu yazıyordu. Bu durumun da sadece Türkler'e ilişkin değil öbür uluslara da ilişkin olduğunu söylüyordu. Perinçek ne zaman ''dünyada Türk yoktur'' demiştir ? Siz bunu nerede okudunuz ? Sayın Hoca, Eğer dediğinizi kanıtlamazsanız, sadece bir iftiracıdan başkası değilsiniz. Buyrun söz sizin ! __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
|
| #8 | ||
| Alıntı:
Dünyalılıktan, Milliyetsizlikten, Vatansızlıktan, saf kan , saf ırk arayışına çark ettiniz herhalde.., ırkçılık , kafatascılık ve dahi faşistlik olmuyormu bu ? Hepimiz Ermeniyiz deyip, hepimiz Türküz diyememeniz, Hocalı katliamı konu başlığında hepimiz Azerbeycanlıyız bile diyememenizle, bu sözlerinizin çelişkisi de çok anlamlı.. Maksat Doğu Perinçek'e , İşçi partisine saldırı olunca, kafatascılığa da sahip çıkabiliyorsunuz. Haçlı irticanın malzemelerine de.. O yazıyı sizin hiç okumadığınız, yada okuduğunuzu anlamadığınız şu sözlerinizden anlaşılıyor. Fedailer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-07 23:56 . | |
|
| #9 | ||
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Alıntı:
Sayın Hoca'nın dediklerini (Türklük konusunda) ne kadar da çabuk, doğru kabul etmişsiniz ?! Acaba, Sayın Hoca doğru mu söylüyor ? __________________
Ne ABD Ne AB Tam Bağımsız, Demokratik Türkiye ! | |
|
| #10 | |
| Doğu Perinçek, Dünyada Türk diye birşey yok dedi diye haber yapan da Fetullah Gülenin Zaman gazetesi ve aksiyonuydu.. Fetullah Gülen ve Vatansızlaşmış , Milliyetsizleşmiş "solcu" ittifakı , söz konusu Doğu Perinçek karşıtlığında yine el ele .. Sayın ReMat, sayın Gılgamış ın dediği gibi Sn .Hocanın söylediğininin doğruluğunu araştırmadan fırsat bu fırsat deyip, konuya atlamanız sizi yanıltır. Söz konusu Doğu Perinçek olunca sn İbra gibi bazılarıda hala nafile namazlarda.. Dediğim gibi, Haçlı-irtica, vatansız "sol" el ele .. Fedailer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-07 23:27 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|