"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Siyaset > Türkiye Siyaseti

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Seçmen listesine kayıtlı mısınız ?

/

konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler

Konu Araçları
Eski23-02-07, 13:20  #1
username
Forumdan Uzaklaştırılmış

Giriş Tarihi: Feb 2007
Seçmen listesine kayıtlı mısınız ?

Yüksek Seçim Kurulundan Duyurulur !
(Duyurunun devamı alıntıda mevcuttur)

Alıntı:
DİKKAT !
Seçmen kütükleri 1 Mart 2007 tarihinde askıdan inecektir. Bu nedenle Vatandaşlarımızın 1 Mart 2007 tarihine kadar muhtarlıklardaki seçmen listelerinde kimlik ve adres bilgilerini kontrol etmeleri, yapılacak seçimler açısından ve kişilerin oyunu vermesi yönünden son derece önemli olduğu duyurulur.
İçinden geçmek te olduğumuz şu zorlu süreçte tüm vatansever dostlarımızın şu an ki iktidarın demokrasiyi kendi çıkarlarına daha fazla alet etmemesi ve "Laik rejimin" korunması adına daha müreffeh yarınlar için oy kullanmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Oy kullanma hakkınızın olup/olmadığını öğrenebileceğiniz link :

http://www.ysk.gov.tr/ysk/index.html
username is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski23-02-07, 14:24  #2
oflu 61.5

oflu 61.5'nın Avatarı

Her bilinçli türk yurttaşı gibi seçmen kaydımı yaptırdım ve ilk kez oy kullanacagım günü sabırsızlıkla bekliyorum umarım halkımız geçen seçimdeki yanlışını tekrarlamaz ve sandığa gider o zaman birileri çıkıp ben ülkemin %65 inin oyuyla basbakan oldum demez saygılarımla s.bektaş
oflu 61.5 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski23-02-07, 15:08  #3
Anadolu
Ayrıldı

Giriş Tarihi: Aug 2006

Oy kullanmama hakkımı kullanmak daha çok anlamlı benim için nedense.Alışamadım depolitizasyona.Depolitizasyonun en güzel yöntemlerinden biri,oy ver beş yıl rahat ol.Ben almıyorum kalsın.Saygılarımla.
Eski23-02-07, 15:17  #4
fenerbahçeli

Evet ilk kez oy vereceğim, çok heyecanlıyım
fenerbahçeli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski23-02-07, 17:06  #5
username
Forumdan Uzaklaştırılmış

Arkadaşlar bu konuda oldukça karamsar olduğumu belirterek bu gördüğümüz/göreceğimiz son seçim olabilir.

AKP yönetimi Cumhuriyet'in bütün kazanımlarını pervasızca satıp , savurmakta , Cumhuriyet'in bütün kalelerini zapt etmekte , kendisi hakkında muhalefet yapan doğrucuları susturmakta , ayağına çelme takmakta iken bu yönetime karşı elimizde ki yegane güç olan oylarımızı kullanmakta yarar vardır.
username is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski23-02-07, 21:38  #6
Hectoor

Giriş Tarihi: May 2006

1 Kasım 1989 doğumlu olmam nedeniyle kullanamıyorum ne yazık ki. Neyse biz de tepkimizi Yerel Seçimlerde gösteririz.
Hectoor is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski24-02-07, 02:27  #7
Salah
Yazıyaz Dergi Yazarı

Giriş Tarihi: May 2006

5 yılda 60 tane ay var. 1825 de gün!

Birey olarak sizi şuraya, ülkeyi feşmekan yere, halkı da falanca yere götüreceğiz diye yetki isteyen, alınca da en iyi bildikleri mağaralarının karanlıklarına sürükleyenlere, yalancılara, dolandırıcılara denecek lafınız yoksa; seçim sandığına da gitmeye hacet yoktur!

Ben gideceğim ve kendi düşüncem, inançlarım doğrultusunda emeği, insanı ve onların haklarını savunacağına inandığım parti için tercihimi ortaya koyacağım.

Çocuklarıma da "seyirci" kalmadığımı, yaşadıklarında bir sorumluluğumun olmadığını, onlara daha ağır bir sorumluluk yıkmadığımı göstereceğim...
Salah is offline   Alıntı Yaparak Cevapla

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 13:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)