"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Seçmen listesine kayıtlı mısınız ?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | ||
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Seçmen listesine kayıtlı mısınız ? Yüksek Seçim Kurulundan Duyurulur ! (Duyurunun devamı alıntıda mevcuttur) Alıntı:
Oy kullanma hakkınızın olup/olmadığını öğrenebileceğiniz link : http://www.ysk.gov.tr/ysk/index.html | |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Her bilinçli türk yurttaşı gibi seçmen kaydımı yaptırdım ve ilk kez oy kullanacagım günü sabırsızlıkla bekliyorum umarım halkımız geçen seçimdeki yanlışını tekrarlamaz ve sandığa gider o zaman birileri çıkıp ben ülkemin %65 inin oyuyla basbakan oldum demez saygılarımla s.bektaş |
|
| #3 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Aug 2006
| Oy kullanmama hakkımı kullanmak daha çok anlamlı benim için nedense.Alışamadım depolitizasyona.Depolitizasyonun en güzel yöntemlerinden biri,oy ver beş yıl rahat ol.Ben almıyorum kalsın.Saygılarımla. __________________
Umudun rengi mavi derler ya,ringlerde mavidir. |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Evet ilk kez oy vereceğim, çok heyecanlıyım ![]() |
|
| #5 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Feb 2007
| Arkadaşlar bu konuda oldukça karamsar olduğumu belirterek bu gördüğümüz/göreceğimiz son seçim olabilir. AKP yönetimi Cumhuriyet'in bütün kazanımlarını pervasızca satıp , savurmakta , Cumhuriyet'in bütün kalelerini zapt etmekte , kendisi hakkında muhalefet yapan doğrucuları susturmakta , ayağına çelme takmakta iken bu yönetime karşı elimizde ki yegane güç olan oylarımızı kullanmakta yarar vardır. |
|
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| 1 Kasım 1989 doğumlu olmam nedeniyle kullanamıyorum ne yazık ki. Neyse biz de tepkimizi Yerel Seçimlerde gösteririz. |
|
| #7 | |
Yazıyaz Dergi Yazarı ![]() Giriş Tarihi: May 2006
| 5 yılda 60 tane ay var. 1825 de gün! Birey olarak sizi şuraya, ülkeyi feşmekan yere, halkı da falanca yere götüreceğiz diye yetki isteyen, alınca da en iyi bildikleri mağaralarının karanlıklarına sürükleyenlere, yalancılara, dolandırıcılara denecek lafınız yoksa; seçim sandığına da gitmeye hacet yoktur! Ben gideceğim ve kendi düşüncem, inançlarım doğrultusunda emeği, insanı ve onların haklarını savunacağına inandığım parti için tercihimi ortaya koyacağım. Çocuklarıma da "seyirci" kalmadığımı, yaşadıklarında bir sorumluluğumun olmadığını, onlara daha ağır bir sorumluluk yıkmadığımı göstereceğim... |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|