| |
||||||
"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||
![]() |
| |||||||
Bir şey sorabilir miyim?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bir şey sorabilir miyim? Arkadaşlar henüz yazar adayıyım, yani yeniyim. Forum şartlarına uyum sağlamaya çalışıyorum. Yorum yazdığım konulara yeni yorumlar eklenince msnime her defasında mail geiliyor. Aslında bunun nasıl devredışı bırakılacağı mailde de var ama; bi türlü halledemedim. Pratik bişekilde anlatabilecek bi arkadaş varsa ya da yöneticilerden biri bana yardımcı olursa minnettar olucam. Şimdiden teşekkürler:p ZeyKa __________________
"Barış içinde yaşamak uğruna savaşıyoruz." Aristotales "Ey yolcu, uyan! Yoksa çıkarsın ki sabaha; Bir kupkuru çöl, ne ışık var ne de vaha." M.A.Ersoy |
| #2 | |
Ayrıldı Giriş Tarihi: Dec 2006
| Kontrol Paneliniz > Seçenekleri Düzenle > Mesajlaşma & Bildirim > Varsayılan Konu Abonelik Biçimi > Eposta ile abone ol seçeneğini Abone olma şeklinde düzenleyeceksiniz. __________________
Sözümüz silahımızdır ! |
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Benim de başıma gelmişti çözemiştim daha dogrusu kökten haledememiştim.Teşekkürler sayın gramsci.. __________________
- Allah bizi yarattı,atatürk bizi kurtardı,devlet bizi okuttu,ordu bizi koruyor ..... -Kredi kartı geçiyor mu? |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Teşekkür ederim, gramsci:p __________________
"Barış içinde yaşamak uğruna savaşıyoruz." Aristotales "Ey yolcu, uyan! Yoksa çıkarsın ki sabaha; Bir kupkuru çöl, ne ışık var ne de vaha." M.A.Ersoy |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|