"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005 Ülke / Şehir: manisa
| Güzel manken gibi bir kızla evlenmek erkekleri nasıl yorar ? Güzel kadını mı, zengin kadını mı, dindar kadını mı, mevki sahibi kadını mı tercih edersiniz ? |
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| Yapılan bir araştırmaya göre güzel kadınlarla evlenen erkeklerin kıskançlık psikolojisinden ötürü erken çöktüklerini duymuştum :-) Güzellik, zenginlik, dindarlık, ya da mevki sahibi olması o kadar mühim değil de, bir ömrü beraber hiç sıkılmadan paylaşabileceğim, seveceğim, tarafından sevileceğim bir bayan olsun, bana yeter ![]() __________________
En güzel besinler, içinde antioksidan barındıranlardır :) |
| #3 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
sonra da sokrat gibi konusturur. "Evlenin, kariniz güzel oursa mutlu, cirkin olursa filozof olursunuz" der. (demek ki, anlasildigina göre, karisi baya da güzel degilmis koca filozofun :-) ) | |
| #4 | |
Forumdan Uzaklaştırılmış Giriş Tarihi: Sep 2005 Ülke / Şehir: CrusaderZone
| açıkçası evlenebileceğimi sanmıyorum çünkü benimle ortak özellikler taşıyan birisini henüz bulamadım bulacağımı da sanmıyorum ![]() Her müzikten güzel olanı dinleyen aydın olan sevecen olan kültürlü olan, Biraz Psikopat olan, ee birazda yüzüne bakılabilecek olan birisini henüz bulamadım. Olmuyormuş... Pek dertlendiğim de yoko ama beraber olduğum insanlara "seni seviyorum" yalanını söylemekten sıkıldım. Bakalım hayat ne gösterir. :129 |
| #5 | ||
![]() Giriş Tarihi: Aug 2005
| Alıntı:
Nerede zit kisilikler varsa onlar anlasmanin yollarini daha uzmanca buluyorlar, cünkü sürekli biribirlerine ulasmak egilimindedirler. saygilar __________________
"Tüm dönemlerde, toplumun kutsallastirdigi bos düsüncelerden tehlikesizce siyrilmak imkansizdir." M.Kemal | |
| #6 | |
| Sayın Canugur doğru tespitinizden dolayı sizi alkışlıyorum. Nasrettin hoca bir gün karısına : - yahu birgün de ağzından evet çıkmasın, iki kişi olduğumuzu anlayayım demiş. gerçekten zıt özellikli ilişkilerde her iki taraf birbiriyle daha çok ilgileniyor,yoruluyolar,tartışıyorlar,darılıyorlar ama barışıp tadınıda çıkarıyorlar. |
| #7 | ||
Guest Mesajlar: n/a
| Alıntı:
![]() | |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Sep 2005
| Allah cümlemize nasip etsin o özelliklerdeki bir eşi... __________________
Türkiye Hürriyet ve Vatan Cemiyeti |
| #9 | |
| Allah mutluluğunuzu artırsın inşallah |
| #10 | |