"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| MetaFizik ve Dİyaliktik ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Antropoloji,Psikoloji, Sosyoloji... |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Feb 2007
| Forumda yazan konularda hep iki karşılaştırma oluyor buda tam metafizigin 2 ucuna denk geliyor ki bu düşünce sistemi insanı bir yere götürmez.Örnegin elma elmadır. Bunun gibi, bunu hep yaparız, böyle bir egitim sisteminden geliyoruz ama biraz daha geniş olmalı bence, peki sizce? __________________
Basit yaşa ki başkalarıda var ola bilsin Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 23-02-07 22:43 . |
|
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007
| Kesinlikle elmaya bütünüyle bakmaktan ziyade insanlarımıza onu soymayı bölmeyi nedir ne değildir gibi fiiliyatlarla farklı bakış açılarıyla farklılıklar getirttirmeliyiz kazandırmalıyız vs...Yni biraz düşünmeye düşündürmeye görmeye göstermeye anlamaya anlatmaya ... |
|
| #3 | |
Felsefe&Konu Dışı ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: istanbul
| sn kaktüs konuyu biraz daha açıklarsan iyi olabilir. Yazdıklarınla konu başlığı arasında pek ilgi kuramadım (saatin gece yarısını geçmesinden mi kaynaklanıyor nedir )__________________
Babam AKP'li olsaydı evi terkederdim. Her şeyi olurum, Müslüman olmam. |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|