"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Yorum Farkı'nda kimi destekliyorsunuz ve Yorum Farkı hakkındaki düşünceleriniz neler ? __________________
Ocağımıza incirlik diktiler. Can Yücel |
| #2 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| Rıdvan Dilmen.. Gerçekten harika bir yorumcu.. Ve çok farklı.. __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #3 | |
| Yorum Farkı'nda Rıdvan Dilmen var mıydı ? Ben sadece Emre Kongar'la Mehmet Barlas var diye biliyorum. __________________
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İst.Mltya.Bingöl..
| ![]() Yanlış anlamışım sanırım... Ancak yorum farkı dediniz mi aklıma Rıdvan gelir.. ![]() __________________
Bu dünya kimseye kalmadı kalmaz..Herşey güzel hoş da sen ölüme çare bul ölüme..! |
| #5 | |
| Olur öyle hatalar. __________________
| #6 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Genel olarak Barlas'ın görüşlerine katılıyorum. Kongar'ı çok kuşkucu buluyorum. Fakat, Kongar'ı bazı durumlarda Barlas'a göre daha realist görüyorum. Çok hoş bir program. İnsana farklı görüşlere tahammül etmeyi öğretiyor. __________________
A.Samet Kandemir |
| #7 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Sep 2006 Ülke / Şehir: İstanbul
| Emre Kongar'ı beğeniyorum 2si arasından tercih yapacaksak,bütün görüşlerine katılmıyorum,Barlas Kongar'ı hedef göstermediği zaman daha güzel sohbetler oluyo,zaten Barlas ta sıkışınca ya hedef gösteriyo,ya da dünyadan alakasız bir haberle konuyu değiştiriyo,kimin parası varsa onunum tarzında biri Barlas,bu yüzden gülüyorum sadece izlerken,biri bilgili ve akıllı,diğeri ise para arayan bir insan,ikokul çocuğuyla tartışacak biri bile değil,bence ![]() __________________
"Yeneceğiz bu karanlıkları,bu tutsaklıkları yeneceğiz!Çevremizdeki bu kanlı zincirleri söküp atacağız,diz çökmeyeceğiz!Yenilmeyeceğiz" Uğur Mumcu.. |
| #8 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Bu iki insanın bunca zamandır aynı programı yapmaya devam etmesi mucize gibi bişey sanırım. Ama bunda Syn Barlas'ın sabrının çok büyük bir rolü var. Çoğu defasında E.Kongar'ın lafını ağzına tıkma ve konuşmasına müsade etmeme oyunlarına karşın hiçibir zaman beyefendiliğinden taviz vermemiş, bilgili, kültürlü bi gazeteci Barlas. Fikirleri ve bunları ifade ediş tarzı çok hoşuma gidiyor. Saygılar __________________
"Barış içinde yaşamak uğruna savaşıyoruz." Aristotales "Ey yolcu, uyan! Yoksa çıkarsın ki sabaha; Bir kupkuru çöl, ne ışık var ne de vaha." M.A.Ersoy |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|