"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
||||||||||
![]() |
| |||||||
| Teknik sorun forumda mı benim bilgisayarımda mı ? / konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Forumumuz hakkında öneri, istek ve eleştirileriniz |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
![]() Giriş Tarihi: Nov 2006
| Son günlerde, forumda ''cevap yaz'' kutusunda yazarken, kutuda yer alan kalın yazma, italik yazma, renkli yazma ve alıntılama gibi işlevlerin hiçbirini kullanamıyorum. Yazdığım yazılarda sıra bile atlayamıyorum. ne yazsam yan yana çıkıyor. Bir de yeni konu başlığı açtığımda araya reklam giriyor. Benim bilgisayarımda bir sorun mu var yoksa yaziyazla ilgili geçici ya da kalıcı bir durum mu söz konusu olan ? Bilgisi olan varsa, lütfen yardım etsin ! Şimdiden teşekkür ediyorum. __________________
Emperyalizme ve yerli uşaklarına karşı omuz omuza.... |
| #2 | |
Uzaklaştırıldı Giriş Tarihi: Oct 2006
| Kişisel olabileceğini düşünüyorum.Benimde aynı formatta olan başka bir forumda durumum aynı.Sanırım bazı özellikler bazı üyeler için aktif değil.Bunlar ayarlarda değiştiriliyor olabilir. |
| #3 | |
Yazıyaz Kurucu Üyesi
Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: MD, ABD
| Öyle bir düzenleme yapılmadı ya da sorundan sözeden olmadı şu ana kadar. Tarayıcınızın önbelleğini temizleyebilir misiniz? Internet Explorer için Araçlar > İnternet Seçenekleri > Dosyaları Sil > Tüm çevrimdışı içeriği sil Firefox için SHIFT + CTRL + DELETE Tuşlarına aynı anda basınız. Çıkan penceredeki seçeneklerin tamamını işaretleyip bilgilerinizi temizleyin. Yukarıdakileri yaptığınız takdirde sorun büyük ihtimalle hallolacaktır. Ayrıca diğer arkadaşlar da aynı sorunu yaşıyorlarsa lütfen söylesinler. Bu arada, ayarlarda kişisel bir düzenleme yoktur. Eğer bir yazar bir sorun yaşıyorsa diğer yazarın da aynı sorunu yaşaması gerekirdi. Çünkü forum ayarları kullanıcı gruplarına göre yapılmaktadır. Bir yazarın hakları neyse diğerininki de odur. |
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Sayın Gılgamış'ın yaşadıklarına şahit olmadım, ancak sistem farkı buna nasıl etki eder anlamadım. Hangi versiyon tarayıcı (browser), ve hangi işletim sistemi kullanıyorsunuz sn.Gılgamış? Belki yardımcı olur... Karşılaştığım iki sorun... * Dışardan kopyala-yapıştır ile gelen ve stili olan bir sözcüğü silmeme rahmen, silinen karakterden sonra ne yazarsam o stili alıyor. Tahminen stil etiketi silinemiyor ve silmek de mümkün değil. O yüzden dışardan kopyala-yapıştır yaparken dikkat etmeli. * Bir kaç gündür, ender de olsa yazarken bir "ağırlaşma" yaşıyorum. Bunun nedeni sistemden de olabilir, editörde "javascript" veya benzeri tabalı yeni bir eklenti varsa, bu da neden oluyor olabilir. Herkes yaşadığı sorunları paylaştıkça anlaşılabilir sanırım. |
| #5 | ||
| Alıntı:
| #6 | ||
| Alıntı:
| #7 | |
| Önbellek sözcüğünün İngilizcesi nedir arkadaşlar ? Herhalde bu ''araçlar'' kısmı orada. Bu şekilde ''önbellek'' nedir bulabilirim. __________________
Emperyalizme ve yerli uşaklarına karşı omuz omuza.... Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-07 18:58 . |
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: May 2006
| Alıntı:
Not: Bu arada mesajınızda herhangi bir işlem yapmadım, alıntı yerine yanlışlıkla "düzelt" tuşuna basmışım. Bilginize... | |
| #9 | |
| Çok teşekkürler arkadaşlar. İnternetexplorer'i kullanıyordum. Değiştirdim, şimdi yaziyaz forum için Mozilla firefox'u kullanıyorum. Firefox'ta aynı sorun yokmuş. Ben de forumda İnternetexplorer'i kullanmayıveririm, olur biter Zamanınızı aldığım için kusuruma bakmayın... __________________
Emperyalizme ve yerli uşaklarına karşı omuz omuza.... |
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|