"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir." |
|
![]() |
| |||||||
Hepimiz Azerbeycanlıyız der misiniz?/konusu ne, nedir, nasıl, kim, kimdir, nasıldır? - Türkiye gündemi, sorunları ve düşünceler |
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| #1 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| 26 Şubat 1992 Hocalı Katliamı... Halepçe Katliamında "hepimiz kürdüz " diyenler Hıran Dinkin kaledilişinde "hepimiz ermeniyiz" diyenler Kadın çocuk ayrımı yapılmadan hunharca katledilen, Azerbeycanlılar için , Hepimiz Azerbeycanlıyız dermisiniz? Hocalı soykırımının 15. yıldönümünde , Hepinizi Azebeycanlı olmaya davet ediyorum.. |
|
| #2 | |
Forum Kurucu Üyesi ![]() Giriş Tarihi: Mar 2005 Ülke / Şehir: 23185
| "Hepimiz İnsanız" Sanırım bu yeterlidir. |
|
| #3 | |
![]() Giriş Tarihi: Oct 2006
| Hepimiz ermeniyiz Bu kadar dokunacagini bilseydi yüzbinler, bu slogani belki de hatiriniz icin dillendirmezlerdi ![]() Hepimiz insaniz. __________________
"Milliyetcilik bizim igrenc günahimizdir." E.Fromm |
|
| #4 | |
![]() Giriş Tarihi: Feb 2007
| Dün "Hepimiz Ermeniyiz." dediğimiz gibi, Azerbeycanda yapılan soykırım için de "Hepimiz Azerbeycanlıyız." deriz. __________________
A.Samet Kandemir |
|
| #5 | |
Genel Moderatör ![]() Giriş Tarihi: Aug 2006
| "Hepimiz Azerbaycanlı'yız." Herpimiz birer ezilenlerin ruhunda yeşeren filizleriz.. "Yaşasın Dünya'nın bütün insaları." __________________
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine." Nazım Hikmet İnsanların Kanatları Yüreklerinde.. Elenorin Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-07 20:13 . |
|
| #6 | ||
![]() Giriş Tarihi: Jan 2007 Ülke / Şehir: İstanbul
| Alıntı:
Yapılan olay bir soykırım olmasa da.. Fakat nedense, tıpkı ermeni soykırımı meselesinde olduğu gibi bu gibi olayların da tekrar tekrar hatırlatılması ve halktan büyük tepkiler beklenmesinin yanlış olduğu kanısındayım.. Olay daha tazeyken yapılan tepkiler neyse de, 15 yıl sonra verilen (veya verilmesi istenen) tepkiler artık bana sadece milliyetçiliği (ya da belki şovenizm desek daha doğru) körükleme yöntemi gibi geliyor.. Dayanışma elbette yapılmalı, ama 15 yıl sonra slogan atmanın anlamı yok, daha yapıcı, daha faydalı dayanışma yolları aranmalıdır.. __________________
Karanlık sorgulanmalı! | |
|
| #7 | |
![]() Giriş Tarihi: Aug 2006 Ülke / Şehir: Paris
| Hepimiz Türk'üz, Kürt'üz, Ermeni'yiz, Azerbeycanlı'yız... Kısacası, hepimiz insanız! __________________
Afyon Garı'ndaki küçük kızı anımsa, hani, Trene binerken pabuçlarını çıkarmıştı; Varto Depremi'ni düşün, yardım olarak Batı'dan Gönderilmiş bir kutu süt tozunu ve sütyeni. |
|
| #8 | ||
![]() Giriş Tarihi: Sep 2006
| Hocalı'yı Görmezden Gel,Halepçe İçin İntikam Yemini Et,Diaspora'ya Destek Ol!
| |
|
| #9 | |
Yazar Adayı
Giriş Tarihi: Dec 2006
| Hepimiz Ermeniyiz tek yönlü söylenen bir cümle değildi... Tabi ki hepimiz Azerbeycanlıyız... Papyrus Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 27-02-07 00:51 . |
|
| #10 | |
Onay bekleyen Yazar Adayı Giriş Tarihi: Jan 2007
| Sayın Doğançay, "AZERİLERİ yani TÜRKLER'İ SOYKIRIMA UĞRATAN FAŞİST ve İŞGALCİ ERMENİLER'İ KINIYORUM." demişsiniz. haklısınız size katılıyorum.. Bu sözlerinizle bana, Soruyu aslında şöyle sormam gerektiğini de hatırlatmış oldunuz.. Sorumu tekrar soruyorum. Kadın çocuk ayrımı yapılmadan hunharca katledilen, Azerbeycan Türkleri için , Hocalı soykırımının 15. yıldönümünde , Hepinizi Türk olmaya davet ediyorum. Hepimiz Türküz dermisiniz? Fedailer Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 25-02-07 23:47 . |
|
![]() |
| Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Konu Araçları | |
|
|