"Seviyenin olmadığı bir yerde ne özgür düşünce, ne de demokratik bir ortam oluşabilir."

Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Geri Dön Yazıyaz Forum > Diğer > Konu Dışı > Arşiv

Üye OlSık SorulanlarÜye Listesi Takvim Arama Yeni Mesajlar Forumları Okundu İşaretle

Kapalı Konu

Konu Araçları
Eski26-02-07, 10:58  #1
hebun

hebun'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007
Nefret manifestosu

İsmi kulağa hoş gelmiyor.Üstelik alıntı kurallarını çiğnedim mi bilmiyorum(çünkü bu anonim galiba) ama bence güzel manifesto.

HATE MANIFEST!
Saçma sapan konuşmalardan...tartışmalardan...aptalca fikirlerden...ukalıktan...bencillikten...mülkiyett en...aşktan...şirketlerden...faşizmden...
yalanlardan...yalnız kalmaktan...yalnızlıktan...çaresizlikten...aileden ...evlilikten...paradan...arabadan...
yollardan...
binalardan...kravattan...zorunlu çalışma saatlerinden...uykusuzluktan...televizyondan...uyg arlıktan...hiyerarşiden...
zulümden...baskılardan...sömürüden...sahtekarlıkta n...kandırmacalardan...kendini beğenmişlikten,kıskançlıktan,düşmanlıktan,savaşlar dan,iktidardan,otoritelerden,
kendini bi b. sananlardan...kendini bi b. sananlardan...kendini bi b. sananlardan...sanattan...burjuvaziden...gazetelerd en...trafikten...çalışmaktan...sevgilinin trpilerinden...patrondan fırça yemekten...patronlardan...sistemin adam etmeye zorlamasından...askere gitmek zorunda olmaktan...kimlik taşımaktan...paranın kölesi olmaktan...rekabetten...rekabete zorlanmaktan...sınırlardan...y. yapanlardan...yalakalardan...dalkavuklardan...bu devirde kimseye güvenmeyeceksin diyenlerden...halka cahil diyip onları eğitmeye kalkanlardan...Eğitimden...eğitmenlerden...bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılardan...akıl vermeye çalışanlardan...umuttan...umut etmekten...işkenceden...kaybedenlerden...unutanlar dan...unutmayanlardan...
siyasetten...politikadan,anarşizmimi ruhumda yaşarım diyen andavallardan...kofti anarşistlerden...nihilistilerden...dadaistlerden.. .korkmaktan...kaçmaktan...
korkaklığın,kaçışın ve teslimiyetin özgürlüğünden bahsedenlerden...bir kimliğe yapışıp onunla varolmaktan...beyinsizlerden...konuşurken lafı eveleyip geveleyenlerden ...aldatmaktan...aldatılmaktan...bilginin iktidarından...entellerden ve gerontokratlardan...en iyi dostum sensin diyenlerden...hainlerden...kuyu kazanlardan...iki yüzlülerden...çıkarcılardan...faydacılardan...opor tünistlerden...bi insanın hatasını sürekli yüzüne vuranlardan...hata yapmaktan...hata yapmaktan...hata yapmaktan...Kendimden..
NEFRET EDİYORUM!

Bir tane de ben ekliyeyim:
faşistlerin,sanki kendileri faşist değilmiş gibi ,başkalarına faşist demelerinden nefret ediyorum. Ya siz?

hebun Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-02-07 11:23 .
hebun is offline  
Eski26-02-07, 19:38  #2
mavi_ay

mavi_ay'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Feb 2007

walla süper birşey aynen katılıyorum işte ben bu yazıyı ayakta alkışlarım

mavi_ay Tarafından düzenlenmiştir. Düzenlenme zamanı: 26-02-07 19:48 .
mavi_ay is offline  
Eski27-02-07, 11:50  #3
favori54
Yazar Adayı

Giriş Tarihi: Feb 2007

heralde bunların dışında kalan insanlar ya da karakterler mükemmel oluyor.
favori54 is offline  
Eski27-02-07, 12:32  #4
hebun

hebun'nın Avatarı

Giriş Tarihi: Jan 2007

Tabi bunların dışında insan kalmışsa
hebun is offline  
Kapalı Konu

Şimdi Bu Konuyu Görüntüleyenler: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları

Gönderme Kuralları
Foruma mesaj değil yazabilirsin
Forumdaki mesajlara değil cevap yazabilirsin
Foruma dosyadeğil ekleyebilirsin
Forumdaki mesajınıdeğil düzeltebilirsin.

vB KoduAçık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 07:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)